Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Maxtrek

Maxtrek

Maxtrek däck

Trots att Maxtrek däck bara har funnits sedan 2007, då de startade produktionen i sin nya, moderna fabrik i Guangdong-provinsen i Kina så kan du redan finna dem över hela världen. De har väldigt stor tillväxt och erbjuder väldigt prisvärda och bekväma bildäck för alla typer av marknader och säsonger. Deras fokus ligger på att utveckla och tillverka däck som utlovar så väl säkerhet som komfort för väldigt attraktiva priser. Som en garanti på deras kvalitet kan vi meddela att Maxtrek däck uppnår många certifieringar, inklusive 3C, DOT, ECE, GCC, INMETRO, SONCAP och SASO.

Varför bör jag handla hos dackonline.se?

God kvalitet behöver inte vara dyrt om man vet vad man letar efter. Lyckligtvis är det enkelt att hitta rätt hos oss, eftersom det finns en simpel meny där du kan fylla i din däckstorlek, etc. Därpå förs du magiskt vidare till de produkter som passar dina krav, vare sig det är sommardäck eller vinterdäck. Om du vill så skickar vi dem hela vägen hem till dig, eller så kan du välja att få dem levererade till närmaste servicestation där de monterar dem åt dig. Köper du dina nya Maxtrek däck idag så lovar vi 30 dagars öppet köp, minst 2 års garanti och fri frakt!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard