Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Marshal Vinterdäck

Marshal vinterdäck av högsta kvalitet

Marshal har tillverkat kvalitativa däck i över 25 år. Det internationellt välkända företaget är ett dotterbolag till däckgiganten Kumho, och det är även Kumho som tillverkar däcken - ett varumärke som ständigt överraskar med sin fantastiska kvalitet. När du väljer Marshal vinterdäck kan du räkna med en riktigt god greppvänlighet på vått och torrt väglag. Dessutom har Marshal vinterdäck en fantastisk bromsförmåga, en egenskap som minst sagt är viktig på de svenska vintervägarna. Marshals utvecklingscenter i England tar ständigt fram nya innovationer och smarta gummiteknologier och resultatet? Ideala mönsterstrukturer som ökar greppet och bromsförmågan.

Marshal vinterdäck är idealt för svenska vintervägar

Marshal är internationellt stora, särskilt i länder som Tyskland, England och Australien. Klimatet i dessa läder skiljer sig rejält från varandra, något som satt höga krav på Marshals däckutveckling. Med bra inblick i vinterväglag är Marshal vinterdäck otroligt lämpade för våra svenska vintrar. Unna bilen de bästa egenskaperna för att köras säkert även när blixthalkan slår till. Hos dackonline.se kan du smidigt beställa nya vinterdäck från Marshal. Vi levererar alltid snabbt och kan även hjälpa dig med dina frågor. Du kan snabbt få upp relevanta träffar genom att skriva in din bils registreringsnummer.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard