Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Pneus Marshal

Marshal

Marshal Däck

Marshal däck har varit etablerade som varumärke i över 25 år, säljs i många olika länder över hela världen och är specialister på att utveckla däck för europeiska bilister. Deras företag drivs lika effektivt som deras produkter, så att de kan leverera de bästa möjliga produkterna för de bästa möjliga priserna. De tillverkar däck för alla typer av fordon, från personbilar till tunga lastbilar. Deras utvecklingscenter i England ligger bakom alla de senaste innovationer som ingår i däckens framgång Du kanske har hört talas om deras serie av Matrac däck? Där ingår, bland många andra, KH 35 Matrac XM med sin moderna och nyskapande asymmetriska mönsterdesign. De ger dig sanslöst god kontroll vid vått väglag, utan att det går ut över körkomforten. Det är ett av många sommardäck, men de tillverkar även helårsdäck som presterar väl året om. Tänker du köra när vägarna är som halast och våtast rekommenderas vinterdäck, men med det sagt är inte heller helårsdäck något att fnysa åt, så länge dina vägar är plogade och/eller saltade.

Köp nya Marshal däck av dackonline.se - Fri frakt!

När du beställer av oss får du 30 dagars returrätt på alla beställningar, samt två års garanti. Välj ut dina Matrac däck eller vad som än passar ditt fordon bäst, sedan kan du betala med ett av många betalningsalternativ. Du kan välja mellan kreditkort, banköverföring, PayPal eller faktura och webbshoppen är öppen dygnet runt. Vi ger dig kostnadsfri leverans hem till dörren, eller till en av de över 1,500 monteringsstationer vi samarbetar med.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard