Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Marangoni

Marangoni

Marangoni har däck som passar alla vägunderlag

Trovärdighet, erfarenhet och uppmärksamhet är tre nyckelord som den italienska däcktillverkaren Marangoni lever efter. De har lång erfarenhet i branschen och är idag en av de ledande däcktillverkarna i världen.

Att engagera sig i ny teknik är även det något som Marangoni har gjort under alla sina år i däckindustrin. Tack vare den nya teknik man investerat i har man lyckats skapa ett sortiment av däck som erbjuder den högsta kvaliteten, prestandan och säkerheten. Dessutom har man lyckats ta fram ett sortiment av däck som både är miljövänliga och har en extremt lång livslängd. Däcken tillverkas i Italien där de även genomgår noggranna tester för att säkerställa den toppkvalitet och säkerhet som man utlovar.

Marangonis däck genomgår en kort, men unik resa när de produceras. Hela tillverkningsprocessen sker i Italien. Detta gäller allt material och hela monteringen och innebär att det är det enda däcket som tillverkas till 100% i Italien.

Ett av Maragonis vanligaste och mest populära däck heter Mythos och finns till både små, mellanstora och stora personbilar och passar även på högpresterande sportbilar och SUV:s. Mythos är däcket för dig som vill njuta av prestanda på ett säkert sätt. Däcket är specialutvecklat för förare som vill kombinera utmärkta dynamiska egenskaper op både torrt och vått underlag med utmärkt motstånd mot vattenplaning. Däcken har mönster som är hämtade från sportbilsvärlden och erbjuder ett av de bästa greppen som går att hitta.

En avancerad PST-teknik garanterar dessutom en exakt körning samt säkerhet på alla underlag, helt utan att kompromissa med komfort och ljudnivå. Detta är alltså däcket för dig som vill ha ett högpresterande däck samtidigt som du vill känna dig säker oavsett underlag.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard