Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Malatesta

Malatesta Däck

Malatesta Däck av högsta kvalitet kan du hitta här hos dackonline.se, vi har ett stort utbud av olika sorters bildäck, men våra Malatesta sommardäck säljer mycket bra just nu, detta på grund av deras höga slittålighet, som gör att de kan användas många somrar framöver.

Varför handla dina Malatesta däck hos oss här på dackonline.se?

Det finns många goda skäl! Du har alltid ett erbjudande i form av att du får 30 dagars öppet köp, vidare har våra däck dessutom en två års garanti. Vi godtar många olika betalningsmetoder, från kreditkort, till banköverföring eller faktura och PayPal. Du kan beställa dina Malatesta däck 24 timmar om dagen från vår hemsida och sedan ha dem levererade till adressen du bestämmer inom 3-5 arbetsdagar. Om du föredrar det så kan vi skicka dina nya Malatesta sommardäck till en av över 1,500 monteringsstationer, där kommer de att hjälpa dig att montera dina nya hjul på din bil. Oavsett vilken adress så kommer du att ha fri frakt inom hela Sverige!

Malatesta har inte bara bra sommardäck, de har Malatesta vinterdäck som också är några av de bästa på marknaden idag. De är gjorda av ett material som kommer att forma sig enligt vägen till en viss grad, på så vis kan de öka friktionen som däcken genererar. Detta leder i sin tur till att risken att du glider av på en otrevlig, frusen vinterväg kommer minska markant! Det finns inget skäl att tveka, vare sig det är Malatesta vinterdäck eller sommardäck du söker så har vi dem här!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard