Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Linglong

Linglong

Nya däck från Linglong

Linglong är ett kinesiskt företag som ursprungligen grundades år 1975. Till en början gick utvecklingen sakta, men fick gradvis upp farten under mitten av åttiotalet. Vid millennieskiftet hade Linglong utökat sin produktion till att innefatta ett brett spektrum av både industriella däck och komponenter för personbilar. Framgångarna lät inte vänta på sig, och snart kunde firman glädjas åt en position bland landets tio främsta däcktillverkare. Framtidsvisionen nämner teknologiskt nytänkande och innovation som absolut tongivande, men man kommer även fortsätta satsa på internationell expansion. Mot denna bakgrund verkar framtiden ljus för Linglong, och utlovar intressanta produkter. Men vi på dackonline.se är glada över att redan nu kunna erbjuda märkets däck i vårt sortiment.

Greppfast i sommar

Från Linglong för vi till exempel sommardäck som fått goda betyg bland annat vad gäller grepp och körkomfort i bilförarnas egna recensioner. På så vis är du väl förberedd för sommarhalvårets väglag. Men i det breda produktutbudet på dackonline.se hittar du även högkvalitativa vinterdäck när du vill rusta upp bilen inför de kallare månadernas krävande förhållanden. Utöver nyskapande mindre märken kan du också välja bland väletablerade tillverkare som exempelvis Michelin, Pirelli och Continental. Dessutom kan du njuta av fördelaktiga priser och smidig hemleverans!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard