Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Kumho Sommardäck

Kumho sommardäck ger dig hög kvalitet från Sydkorea

Sydkorea är ett relativt litet land i Asien. Idag har landet runt 50 miljoner invånare och flera enorma företag som är kända över hela världen. Ett av dessa företag är just Kumho, den sydkoreanska däcktillverkaren. Kumho grundades 1960, då under namnet Samyang Tire. De är en del av Kumho Asiana Group, en koncern som även äger det sydkoreanska flygbolaget Asiana Airlines. Kumho tillverkar däck genom det egna varumärket Kumho samt genom varumärket Marshal. Trots den relativt sena uppstarten, många av de största däcktillverkarna grundades under det tidiga 1900-talet, har Kumho lyckats etablera sig stadigt på toppen. Idag är det möjligt att köpa däck från företaget i hela världen. Om du funderar på att prova ett par Kumho sommardäck så har du kommit till rätt ställe. Med vår hjälp kan du enkelt beställa nya sommardäck av hög kvalitet. Om du undrar ”är Kumho däck bra?” kan du alltid ge sommardäcken en chans. Du kommer snabbt att förundras över hur däcken kan hålla så hög kvalitet till det låga priset.

Vi på dackonline.se har samlat flera sommardäck från Kumho. Vi erbjuder bland annat de populära däckserierna Ecsta, Solus, Wattrun och EcoWing. Dessa däck kommer i olika priser och har olika prestandanivåer. EcoWing ger dig till exempel lågt rullmotstånd och bättre bränsleförbrukning. Oavsett vilka däck från Kumho du väljer att prova kan du alltid räkna med att vi ger dig ett bra pris på ditt köp. Du kan alltid passa på att köpa andra produkter också, vi erbjuder trots allt mer än bara sommardäck.

Köp både Kumho sommardäck och vinterdäck hos oss

När du handlar hos oss på dackonline.se upptäcker du snabbt att vi har ett enormt utbud av däck. Vårt tips är att du passar på att köpa vinterdäck samtidigt som du köper nya sommardäck. På så sätt är du redo att byta dina däck när det väl är dags. Kumho tillverkar precis lika bra sommardäck som vinterdäck. Du hittar regelbundet bra betyg från Kumho vid däcktest och omdömen. Ett exempel på en populär modell för vintern är Kumho Winter Craft Ice. Naturligtvis kan du även hitta vinterdäck från många andra däcktillverkare hos oss. Faktum är att vi erbjuder däck från fler sydkoreanska däcktillverkare. Det är inte så konstigt då dessa företag också har etablerat sig bland världseliten när det kommer till däck. Du kan bland annat hitta Hankook och Nexen hos oss. Köp nya däck från Sydkorea eller andra länder hos dackonline.se så ger du dig själv bra pris på ditt köp.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard