Kumho Personbils helårsdäck

Kumho

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

Halka, snö och andra bilister: Det oroar mest i trafikenHalka, snö och andra bilister: Det oroar mest i trafiken
Det finns flera saker som kan göra bilister oroliga i trafiken – inte minst i vintertid. En ny undersökning ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Kumho helårsdäck hittar du här i vårt stora utbud

Om du vill köpa helårsdäck är denna sida en bra start. Här hittar du nämligen däck från Kumho, ett sydkoreanskt företag som imponerat en hel del sedan starten år 1960. De senaste åren har däcktillverkaren producerat runt 70 miljoner däck om året. Deras däck har allt du behöver när det kommer till kvalitet och prestanda. Dessutom tillhör däcken mellanprisklassen, vilket innebär att du även får ett bra pris. När du köper Kumho helårsdäck hos oss kan du alltid räkna med låga priser. Du har flera däck att välja mellan. Vi har inte bara samlat flera däckstorlekar, vi har även många däckmodeller i vårt utbud. Du hittar till exempel Kumho Solus HA31 och Kumho Solus Vier KH21 hos oss. Gör det lätt för dig själv och köp ett par prisvärda däck från Sydkorea genom vår hemsida.

Kumho helårsdäck klarar av tuffa utmaningar

Alla helårsdäck, oavsett vem som tillverkar däcken, måste klara av alla möjliga typer av vägförhållanden. Det gäller speciellt i Sverige där vintern kan bli både mild och skön samt extremt kall och snöig. Det innebär att däcken ska kunna få ett grepp om både snö och is utan att använda dubbar. Dubblösheten gör att däcken även kan användas under sommaren och då är det andra utmaningar som gäller. Den svenska sommaren kan nämligen vara fylld med både regn och sol, ibland tätt inpå varandra.

Se till att köra säkert med rätt däck och rätt utrustning

Som du förstår så finns det många saker att tänka på när det kommer till att köra säkert under vintern. Helårsdäck är en bra lösning för dig som vill ha praktiska däck som går att använda året om. Det händer dock att vintervägarna är så isiga och snöiga att inga däck klarar av att få ett bra grepp. Oftast är det uppförsbackarna som ställer till det. Om du ställs inför tuffa utmaningar under vintern kan du montera ett par snökedjor på däcken för att få ett betydligt bättre grepp. Vi på dackonline.se erbjuder naturligtvis även ett stort utbud av prisvärda snökedjor som du kan beställa samtidigt som du köper Kumho helårsdäck. Gör som tusentals förare och beställ allt du behöver inför vintern med vår hjälp. Vi ser till att du både får ett bra pris och att du även får hem din beställning snabbt. Kolla in vårt stora utbud av däck  redan idag.

Till Kumho profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 15.01.2021 06:48