Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Kormoran

Kormoran

Kormoran Däck

Kormoran Däck kommer alltid att hålla en mycket högre kvalitet än nästan alla deras konkurrenter kan mäta sig med. Våra Kormoran vinterdäck ser till att risken att du kanar av vägen under vinterhalvåret minskar drastiskt. Detta eftersom de är gjorda av ett material som är relativt mjukt, speciellt i jämförelse med sommardäcken. Det speciella, mjuka materialet kommer att öka Komoran däckens friktion till en punkt där inte ens våra otrevliga, Svenska vintervägar verkar lika farliga. Som vi tidigare nämnde är vinterdäcken ganska mjuka, särskilt i förhållanden till Komoran sommardäck, då dessa är mycket fastare och inte presterar lika väl på en snöig väg. De erbjuder bilen väldigt låg friktion, men istället för ett bättre grepp om en hal vinterväg kommer de att minska din bränsleförbrukning på torra sommarvägar.

Det är möjligt eftersom samma mängd arbete inte behövs för att driva en bil med låg friktion framåt. För att summera så kan vi väl säga att Komoran vinterdäck kommer ge dig massvis av friktion och mycket låg halkrisk vid otrevliga underlag. Våra Komoran sommardäck ger dig lägre bränsleförbrukning, men bör endast användas vid bättre underlag, som sommaren erbjuder - Därav namnet. Alla varor som du skaffar dig här hos dackonline.se skickas hela vägen hem till dig utan att du behöver betala någon extra fraktkostnad ur egen ficka. Alltså du betalar inte en enda krona i fraktkostnad på några av dina Komoran däck! Så det finns ingen tid att bespara när det gäller säkerhet, välj däcktypen som du vill ha och köp!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard