Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Kleber Vinterdäck

Ha rätt däck under rätt årstid

Ska du åka på vägarna under de kalla månaderna, så är det bra att ha ett par kvalitativa vinterdäck när årstiden börjar. Vägarna är alltid mindre säkra under vintern än på sommaren, hösten och våren. Greppet är mycket svårare eftersom det kan vara en isig, snöig eller en våt väg. Sommardäck har också sådana egenskaper att dess prestanda försämras när det är kallare än sju grader ute, därför behöver du anpassa din bil, buss, lastbil eller liknande fordon med vinterdäck. Idag kan du enkelt beställa hem Kleber Krisalp HP 2 185/65 vinterdäck från dackonline.se. Det är inte bara din säkerhet, utan även andras och det är dessutom mycket bekvämare och skönare att åka med ett par bra däck under vintern. Kleber vinterdäck är bekväma och ger dig en god kontroll över bilen, även när vädret är som värst. Ett par däck som företaget tillverkat är Kleber Krisalp HP 3 som har en ny slitbana som är tillverkad av elastomerer så att de förbättrar väggreppet och förkortar broms avståndet med en meter på isiga vägar. Känn dig säker på vägarna under vintern med Kleber Transalp 2 185/80 R14C vinterdäck. De har olika mönster på däcken som underlättar vattnet, vilket minskar risk för vattenplaning. Köp dessa däck eller många andra på dackonline.se.

Känn dig bekväm och säker, även på isiga och hala vägar

När man bor i Sverige får man räkna med att vädret kan vara hårt, speciellt under de kallare månaderna och speciellt om man bor lite längre upp i norra Sverige. Det är alltså viktigt att ha rätt däck under vintermånaderna. Vinterdäck är speciellt konstruerade för att köra i vinterförhållanden. Vinterdäck minskar dessutom risk för vattenplaning eftersom de har specifika former som skjuter undan vattnet som kommer under däcket. Däcken har alltså ett mycket bättre och starkare grepp om vägen och en utmärkt körbarhet, tack vare de större djupen i däcken jämfört med sommardäck. De är också gjorda i en speciell blandning i gummit, som anpassar sig till låga temperaturer och ger en bättre bromsning. Det är viktigt att ha rätt däck under vintern så att man verkligen har god kontroll på sitt fordon. Idag finns det många helårsdäck, dock betyder inte detta att du kan använda dem under de kalla månaderna om året. I Sverige har vi vinterväglagen och denna säger att man måste ha ett par riktiga vinterdäck på sin bil under vintermånaderna. Se till att ha en god säkerhet när du åker under vintern, även om det regnar eller snöar. Ha ett par kvalitativa vinterdäck som erbjuder ett bra grepp och en god stabilitet när du åker runt på vägarna i vårt avlånga land.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard