Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Kingstar Vinterdäck

Kingstar vinterdäck - högsta kvalitet till bra pris

För dig som letar efter ett par kvalitativa vinterdäck som ger dig optimala köregenskaper och ett bra grepp på vägbanan är Kingstar vinterdäck rätt val. Kingstar är ett populärt varumärke som ägs av den koreanska däcktillverkaren Hankook. I många år har Hankook varit kända för sina prisvärda däck och höga kvalitet. Bland annat så uppskattar många greppet som däcken har på körbanan. Det är den unika gummiblandningen och det egenutvecklade slitbanemönstret som gjort Hankook välkända över hela världen. Även Hankooks unika radialdäck har ökat populariteten kring varumärket. Kingstar är Hankooks budgetmärke som ändå håller samma höga kvalitet men till ett bättre pris.

Kingstar vinterdäck- mycket däck för pengarna

När du beställer Kingstar vinterdäck kan du förvänta dig optimal körförmåga och riktigt bra bromsegenskaper. Dessutom är priserna otroligt låga för att vara kvalitetsdäck. Däcken utvecklas i Hankooks egna fabriker med övervakning av experter. Med smarta egenskaper som att vinterdäcken från Kingstar är utvecklade för att motverka vattenplaning, kommer bilens köregenskaper märkbart att förbättras. När du behöver beställa nya vinterdäck från Kingston kan du smidigt och enkelt göra det hos dackonline.se. Vi har samlat ett brett utbud av prisvärda och kvalitativa vinterdäck. Beställ redan idag och få dina däck levererade inom kort.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard