Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus King Meiler

King Meiler

King Meiler däck kommer direkt från Tyskland

King Meiler däck är kända för sina låga priser och bra grepp på körbanan. Den tyska däcktillverkaren har anpassat sina däck till det europeiska och nordiska vädret. Det innebär att du kan hitta både sommardäck och vinterdäck från King Meiler till bra priser. Däcken ger dig ett bra grepp oavsett om det är halt på grund av regn eller snö. King Meiler jobbar aktivt med att utveckla bättre och säkrare däck. De är konstruerade för att kunna klara av alla utmaningar som kan dyka upp på vägarna.

King Meiler däck är bra för bilen och för miljön

Det är inte bara du som förare som kan ha nytta av de prisvärda däcken från King Meiler. Företaget från Tyskland arbetar på ett miljömedvetet sätt, något som märks både på produktionen av däcken samt på själva däcken också. Företaget återanvänder material från gamla däck för att tillverka nya och bättre däck. Oavsett om du letar efter sommardäck eller vinterdäck så kan du alltid räkna med att du får hög kvalitet och bra pris när du väljer King Meiler däck. Hos oss på dackonline.se kan du även hitta många fler däckmärken att välja mellan. Förutom att vi har ett stort däcksortiment så erbjuder vi även bra priser. Köp hem dina däck redan idag så är du redo inför nästa däckbyte.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard