ico 08 - 52 50 06 08

Kenda Däck

Kenda

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17376 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Kenda däck - flyttar dig alltid framåt

Kenda är en mångsidig däcktillverkare som lanserades i Taiwan år 1962. Företaget har  sedan dess expanderat sin produktionsbas och etablerat sina tillverkningsanläggningar i Kina och i Vietnam. Kenda däcktillverkare har ett stort utbud av lämpliga produkter för bilar, motorcyklar, cyklar, terrängfordon och även industridäck som de erbjuder. Företaget har expanderat sin verksamhet även på den europeiska marknaden - ett europeiskt huvudkontor finns etablerat i staden Oldenburg i Tyskland.

Kenda har blivit en återförsäljare och en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter i Storbritannien. Dessuton har det blivit en ständig närvaro inom däckbranschen på eftermarknaden. Du kan hitta Kenda däck till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. I företagets sortiment finns däck i alla storlekar. Naturligtvis erbjuder Kenda även sommardäck, vinterdäck och helårsdäck som passar för personbilar, SUV:ar och även lätta lastbilar. Alla modeller uppfyller EU:s föreskrifter och säkerhetsstandarder.

Kvalitetsdäck till fantastiska priser, från dackonline.se

Den svenska marknaden ställer höga krav när det gäller produkter av hög kvalitet. Kendas framgång i marknaden beror på att företaget har ett stort engagemang för att tillfredsställa sina kunder. Bläddra gärna igenom vår katalog och välj de rätta Kenda däcken som passar just dina behov och din körning. Företaget har mycket att erbjuda till ett mycket överkomligt pris - våra priser kommer definitivt att övertyga dig.

Våra högprestandadäck levererar både kvalitet och högt värde för pengarna oavsett om du väljer den ekonomiska KR30 Vezda Eco modellen eller den bekväma KR23 Komet Plus modellen. Även den prestationsinriktade KR09 Komet SPT modellen och den mångsidiga helårs modellen KR08 Klimate finns som valmöjlighet. Vi erbjuder alltid våra kunder bra tjänster och erbjudanden - besök därför vår webbutik dackonline.se och spara även på transportkostnaden vid beställning av två eller flera däck. Vilken monteringsstation som skall montera däcken på din bil bestämmer du själv - du behöver bara ange önskad adress så levereras dina däck dit.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.06.2019 06:45