Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Kenda

Kenda

Kenda däck - flyttar dig alltid framåt

Kenda är en mångsidig däcktillverkare som lanserades i Taiwan år 1962. Företaget har  sedan dess expanderat sin produktionsbas och etablerat sina tillverkningsanläggningar i Kina och i Vietnam. Kenda däcktillverkare har ett stort utbud av lämpliga produkter för bilar, motorcyklar, cyklar, terrängfordon och även industridäck som de erbjuder. Företaget har expanderat sin verksamhet även på den europeiska marknaden - ett europeiskt huvudkontor finns etablerat i staden Oldenburg i Tyskland.

Kenda har blivit en återförsäljare och en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter i Storbritannien. Dessuton har det blivit en ständig närvaro inom däckbranschen på eftermarknaden. Du kan hitta Kenda däck till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. I företagets sortiment finns däck i alla storlekar. Naturligtvis erbjuder Kenda även sommardäck, vinterdäck och helårsdäck som passar för personbilar, SUV:ar och även lätta lastbilar. Alla modeller uppfyller EU:s föreskrifter och säkerhetsstandarder.

Kvalitetsdäck till fantastiska priser, från dackonline.se

Den svenska marknaden ställer höga krav när det gäller produkter av hög kvalitet. Kendas framgång i marknaden beror på att företaget har ett stort engagemang för att tillfredsställa sina kunder. Bläddra gärna igenom vår katalog och välj de rätta Kenda däcken som passar just dina behov och din körning. Företaget har mycket att erbjuda till ett mycket överkomligt pris - våra priser kommer definitivt att övertyga dig.

Våra högprestandadäck levererar både kvalitet och högt värde för pengarna oavsett om du väljer den ekonomiska KR30 Vezda Eco modellen eller den bekväma KR23 Komet Plus modellen. Även den prestationsinriktade KR09 Komet SPT modellen och den mångsidiga helårs modellen KR08 Klimate finns som valmöjlighet. Vi erbjuder alltid våra kunder bra tjänster och erbjudanden - besök därför vår webbutik dackonline.se och spara även på transportkostnaden vid beställning av två eller flera däck. Vilken monteringsstation som skall montera däcken på din bil bestämmer du själv - du behöver bara ange önskad adress så levereras dina däck dit.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard