ico 08 - 52 50 06 08

Interstate Däck

Interstate

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17376 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Interstate Däck

Interstate däck har alltid varit kända för sina kvalitetsvaror, de har bildäck som passar alla modeller och miljöer. När du har Interstate sommardäck kommer du att distinkt minska dina bensinkostnader, då dessa kommer att erbjuda underlaget mycket liten friktion. Men som alla vet så finns det vissa fall du du behöver mer friktion, Interstate däck har såklart vad du behöver för det med, men mer om det senare.

Det är enkelt att göra bilen körduglig med dackonline.se!

Om du handlar av oss så kommer du att kunna åtnjuta mycket snabb frakt, som dessutom är helt gratis. Ja, det stämmer, du kommer inte att betala ett enda öre ur egen ficka i fraktkostnad! Vi erbjuder dessutom en väldigt säker onlinehandel, så att du inte behöver vara rädd för att dina uppgifter skall hamna i fel händer. Att navigera vår hemsida är mycket enkelt, först väljer du det däck du är intresserad av. Låt oss välja Interstate Däck för detta exempel, sedan kan du välja olika storlekar och hjultper, exempelvis sommar- eller Interstate vinterdäck. Du kan också välja via hastighetsindex och priskategori.

Skillnaden mellan Interstate sommardäck och vinter

Den största skillnaden är förmodligen deras konsistens. Sommardäcken har en tendens att vara något hårdare, för att få lägre friktion på de säkra sommarvägarna. Låg friktion betyder mindre bränsleförbrukning, medan Interstate vinterdäck är relativt mjuka för att få högre friktion på det otrevliga och mycket hala underlaget vi får på Sveriges vägar under vintern. Så vad finns det för skäl till att tveka? Köp däck idag!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.06.2019 06:43