ico 08 - 52 50 06 08

Infinity Däck

Infinity

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Infinity däck - tillförlitlighet till ett attraktivt pris

Då allt fler aktörer har etablerat sig inom däckbranschen har det blivit svårare för många varumärken att sälja sina däck. Varumärket Infinity däremot har inte påverkats alltför mycket av detta. ”Al Dobowi Group” är varumärkets ägare och marknadsförare. För tillverkningen av varumärket Infinity använder de både den växande kinesiska produktionsverksamheten samt en av de mest moderna anläggningarna som finns på marknaden.

En ny däckuppsättning kan kosta en mindre förmögenhet. Därför väljer många opålitliga alternativ såsom förmånligt köp. Du bör överväga att väl valda budgetdäck kan leverera säkerhet och tillförlitlighet för inte så mycket pengar. Varumärket Infinity erbjuder både sommar- och vinterdäck som passar bra för personbilar, SUV:ar och även minibussar till fördelaktiga priser. Alla produkter uppfyller EU:s föreskrifter och säkerhetsstandarder. EU etiketten på däcket avslöjar att de är ekonomiska och miljövänliga.

Moderna, pålitliga däck till fantastiska priser

I vår webbutik dackonline.se erbjuder vi ett stort urval av Infinity däck. Dessa däck finns  tillgängliga i flera olika storlekar just för att passa dina behov bäst. Båda modellerna Infinity Ecomax och ECOSIS sommardäck erbjuder bra värde för pengarna. Kvalitetenvinterdäcken INF 049, INF 059 samt Ecosnow gör modellerna till ett mer attraktivt val för kunderna. Dessa Infinity däck finns till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. Använd vår avancerade sökfunktion för att hitta alla tillgängliga produkter som passar dina behov bäst. Vi erbjuder dessutom gratis leverans inom hela Sverige vid beställning av två eller flera däck. Däcken levereras direkt till den önskade adressen eller till din närmaste monteringsstation som skall montera däcken på din bil.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:51