Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Infinity

Infinity

Infinity däck - tillförlitlighet till ett attraktivt pris

Då allt fler aktörer har etablerat sig inom däckbranschen har det blivit svårare för många varumärken att sälja sina däck. Varumärket Infinity däremot har inte påverkats alltför mycket av detta. ”Al Dobowi Group” är varumärkets ägare och marknadsförare. För tillverkningen av varumärket Infinity använder de både den växande kinesiska produktionsverksamheten samt en av de mest moderna anläggningarna som finns på marknaden.

En ny däckuppsättning kan kosta en mindre förmögenhet. Därför väljer många opålitliga alternativ såsom förmånligt köp. Du bör överväga att väl valda budgetdäck kan leverera säkerhet och tillförlitlighet för inte så mycket pengar. Varumärket Infinity erbjuder både sommar- och vinterdäck som passar bra för personbilar, SUV:ar och även minibussar till fördelaktiga priser. Alla produkter uppfyller EU:s föreskrifter och säkerhetsstandarder. EU etiketten på däcket avslöjar att de är ekonomiska och miljövänliga.

Moderna, pålitliga däck till fantastiska priser

I vår webbutik dackonline.se erbjuder vi ett stort urval av Infinity däck. Dessa däck finns  tillgängliga i flera olika storlekar just för att passa dina behov bäst. Båda modellerna Infinity Ecomax och ECOSIS sommardäck erbjuder bra värde för pengarna. Kvalitetenvinterdäcken INF 049, INF 059 samt Ecosnow gör modellerna till ett mer attraktivt val för kunderna. Dessa Infinity däck finns till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. Använd vår avancerade sökfunktion för att hitta alla tillgängliga produkter som passar dina behov bäst. Vi erbjuder dessutom gratis leverans inom hela Sverige vid beställning av två eller flera däck. Däcken levereras direkt till den önskade adressen eller till din närmaste monteringsstation som skall montera däcken på din bil.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard