ico 08 - 52 50 06 08

Import Däck

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17112 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

PIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILARPIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILAR
Genéve, 7 mars, 2019 – Pirelli visar upp flera innovationer på internationella motormässan i Genéve: ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Import däck ger dig utmärkt grepp under vintern

Företaget Import Tire Inc är ett mindre amerikanskt företag som har lyckas konkurrera mot till och med de största däckföretagen. De specialiserar sig på att tillverka vinterdäck av högsta kvalitet. Dessa är i första hand anpassade till de riktigt kalla amerikanska vintrarna men fungerar även utmärkt att använda i Norden och andra delar av Europa. 2014 köpte det välkända finska däckföretaget Nokian Tyres det amerikanska företaget för att stärka sitt grepp över den amerikanska marknaden. Detta är något som gynnar dig som gillar Import däck eftersom de nu kan utveckla sina vinterdäck i lugn och ro med ett av världens största vinterdäckföretag som uppbackning.

Prisvärda Import däck av hög kvalitet till bra pris

Det finns flera bra anledningar till att beställa hem Import däck från oss på dackonline.se. Du hittar inte bara bra priser här hos oss, vi har dessutom flera olika modeller för dig att välja mellan. Dessutom är det enkelt – du lägger din beställning i lugn och ro när det passar dig så ordnar vi resten med en bekväm hemleverans direkt till den adress du önskar. Som kund hos oss har du alltid fri frakt och 30 dagars öppet köp. Enklare och bekvämare än så blir det inte att handla nya däck till bilen – välkommen in i vår webbshop!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.03.2019 06:42