Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Imperial

Imperial

Imperial Däck

Om du inte har hört talas om Imperial däck förut så har du säkert hört talas om deras moderbolag Deldo Autobanden NV från Belgien. Denna däcktillverkare grundade sitt företag redan 1988 och har ett eget team av experter i Asien, där de forskar och utvecklar Imperial däck, samt deras övriga varumärken. Just detta är ett relativt nytt däckmärke, från 2012 och framåt. Man kan gott konstatera att deras fokus ligger på långlivade bildäck med väldigt bra bromsprestanda, samtidigt som de är väldigt prisvärda. Kvaliteten och prisnivån uppnås tack vare kombinationen av Europeisk design och Asiatisk produktion. De erbjuder ett stort utbud av så väl sommardäck som vinterdäck för alla typer av bilar, från personbilar till lastbilar och SUVS.

Handla via vår smidiga webbshop - dackonline.se

Här kan du enkelt hitta rätt sort i rätt storlek - Det är bara att ange de egenskaper du är ute efter i menyn så är du endast ett klick ifrån att hitta rätt produkter. Däcken produceras i Kina och säljs i resten av världen, inklusive här hos oss, så om du är redo att köpa billiga Imperial däck på nätet är det bara att slå till! Vi bjuder på fraktkostnaden och lovar 2 års garanti, samt 30 dagars öppet köp.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard