små däck / gräsklippare

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Billiga gräsklippardäck online

Dags att byta däck på gräsklipparen? I så fall har du kommit helt rätt. Vi på dackonline.se erbjuder ett stort utbud av kvalitativa hjul för gräsklippare till bra priser. Här kan du välja bland däck till gräsklippare, däck till trädgårdstraktorer och mycket mer. Vi har samlat ett stort utbud av billiga däck till gräsklippare från många omtyckta varumärken. Här kan du exempelvis köpa små däck från Bridgestone, Goodyear och Michelin. Se till att hålla gräsklipparen i bra skick genom att byta däcken när de gamla blivit för slitna. Hos oss får du alla tips för att hitta små hjul till just din gräsklippare.

Hur vet jag vilka däck till gräsklipparen som är bäst?

Beroende på vilken modell av gräsklippare du har finns det olika varianter av däck att välja på. Här kan du enkelt fylla i vilka mått du letar efter. Om du inte är säker på vilken storlek på däck du ska köpa kan du ofta hitta den informationen på de gamla däcken. När du tagit reda på storleken på däcken är det bara att fylla i måtten i rutan för däckstorlek. Om du har ett särskilt favoritmärke kan du även filtrera sökresultatet genom att välja varumärke.

Vilken typ av gräsklippardäck bör jag välja?

Eftersom man väldigt sällan byter däck på gräsklipparen kan det vara svårt att veta exakt vilka däck som passar. Förutom själva storleken är det även bra att tänka på vilket underlag maskinen kommer att köras på. Vilket skick är din gräsmatta i? Beroende på underlag kan du köpa både slätare sommardäck och grova gräsklippardäck med ordentlig struktur som klarar av att köras på jord och lerigare vägar. Hos dackonline.se finns allt du kan tänkas behöva till din gräsklippare och det är dessutom smidigt och prisvärt att handla däck online.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.01.2021 07:11