ico 08 - 52 50 06 08

Heidenau Däck

Heidenau

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Heidenau Däck

Heidenau däck tillverkas av det tyska företaget Reifenwerk. Deras sortiment innefattar många olika sorters däck av hög kvalitet, så om du är här för att utrusta din bil med en uppsättning kvalitetsdäck så är du verkligen på rätt plats. Köp bildäck från dackonline.se och utnyttja vårt erbjudande av gratis frakt hem till dig. Att ha kontroll över sin bil i vått som i torrt är naturligtvis viktigt – livsviktigt. Under den kalla, hårda vintern i Sverige är det extra viktigt att ha bra väghållning, så beställ dina Heidenau vinterdäck redan idag. Att göra dig själv och andra säkrare på vägen är enkelt, det är bara att välja ut dina däck och slå till. Sommardäcken är något styvare än sin vintermotsvarighet, så att friktionen och därmed din bränsleförbrukning är lägre. Samtidigt är de mönstrade för att klara vått underlag vid exempelvis regnfall. Du får både prestanda och trygghet i ett. Heidenau vinterdäck är, å andra sidan, mer elastiska och får där igenom ett bättre grepp om väglaget.

Köp bildäck redan idag, så får du dem på 3-5 arbetsdagar.

Vanligtvis tar våra leveranser inte mer än tre till fem arbetsdagar, plus att vi bjuder på fraktkostnaden. Det innebär att du kan ha din bil körduglig inom en vecka! Det bästa av allt är att du inte måste installera dina nya Heidenau däck själv om du inte vill. Vi samarbetar med över 1,500 servicestationer över hela landet, som gärna hjälper dig att montera däcken. Det är perfekt om du inte har tid eller möjlighet.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:51