ico 08 - 52 50 06 08

Hankook Personbils sommardäck

Hankook

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17596 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

PIRELLI LEVERERAR DÄCK TILL VÄRLDSRALLYT 2021 TILL 2024PIRELLI LEVERERAR DÄCK TILL VÄRLDSRALLYT 2021 TILL 2024
Milano, 21 december 2019 - Pirelli har valts av FIA, världsmotorsportens styrande organ, som enda leverantör ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Till Hankook profiler:Hankook sommardäck ger dig oslagbar prestanda till bra pris

När The Chosun Tire Company grundades i Sydkorea år 1941 var det nog ingen som anade att detta lilla företag skulle bli en av de tio största däcktillverkarna i världen. De fick snabbt ett gott rykte, mycket tack vare deras radialdäck som höll väldigt hög kvalitet för sin tid. År 1968 bytte de namn till Hankook och de är idag originaldäcket till många bilmodeller från olika biltillverkare. De har även valt att utvidga sitt utbud till att tillverka andra produkter, exempelvis bromsklossar och batterier. De har dock aldrig slutat utveckla sina däck. Vill du köra med högkvalitativa sommardäck är Hankook ett utmärkt alternativ. Vi på dackonline.se är alltid stolta över att kunna erbjuda däck från företag som verkligen vågar visa framfötterna. Vi har valt att ta in flera däckmodeller från det sydkoreanska företaget. Du kan med fördel köpa Hankook sommardäck genom oss. Vi har samlat både billiga sommardäck samt premiumdäck från Hankook. Vårt utbud består bland annat av däckserierna Ventus Prime samt Kinergy Eco. Bägge däckserier har sina egna speciella egenskaper. Kinergy Eco är bland annat utvecklade för att ge dig bättre bränsleeffektivitet, något som i sin tur minskar dina bränslekostnader.

Du kan köpa Hankook sommardäck och snygga fälgar genom oss

När sommaren är framme är du säkert väl medveten om att sol och molnfri himmel snabbt kan växla till mörka moln och våta vägar. Dåligt väder ställer höga krav på dina däck. Hankook sommardäck ser till att du kan köra säkert hela sommaren lång, oavsett om det är en blöt och tråkig sommar eller om det är fantastiskt väder hela tiden. Om du är på jakt efter prisvärda sommardäck är Hankook helt enkelt ett utmärkt val. Vårt tips är att du även passar på att köpa nya fälgar samtidigt. På så sätt kan du ge din bil en ny och fräsch look.

Vi på dackonline.se erbjuder naturligtvis mer än bara sommardäck. Vi har även tagit in Hankook vinterdäck som ger dig hög prestanda. När du väl har provat nya Hankook vinterdäck finns det ingen tvekan om de är bra eller dåliga. De sydkoreanska däcken håller hög nivå även efter flera säsonger. Gör som tusentals andra och köp dina vinterdäck och sommardäck från Hankook genom oss på dackonline.se redan idag. Du kan beställa både däck och fälgar samtidigt. Passa även på att köpa hem andra praktiska tillbehör till bilen på samma gång.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 28.01.2020 06:37