ico 08 - 52 50 06 08

Hankook Personbils helårsdäck

Hankook

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17417 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RSGoodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RS
Helt nya Goodyear Eagle F1 SuperSport RS har homologerats för Porsche 911 GT2 RS och Porsche 911 GT3 ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Till Hankook profiler:Vi erbjuder Hankook helårsdäck till låga priser

Hankook är ett speciellt företag. Däcktillverkaren från Sydkorea tillhör inte bara eliten när det kommer till att tillverka däck, de är även det snabbast växande däckföretaget. Detta har fått de andra toppföretagen att svettas innanför kostymerna. Anledningen till den snabba utvecklingen och tillväxten är att Hankook satsar stenhårt på kvalitet. De tillverkar dessutom mer än bara däck, företaget satsar på bromsar, fälgar, batterier och mängder av andra områden. Om du är på jakt efter helårsdäck som ger dig bra prestanda är Hankook ett perfekt val. Precis som i Sverige kan det koreanska vädret skifta en hel del under året. Detta har gjort däcktillverkarens till experter när det kommer till att ta fram däck som klarar av även de tuffaste utmaningarna. Med däckmodeller som Hankook Kinergy och Hankook RA01 har du flera prisvärda däck att välja mellan.

Prisvärda Hankook helårsdäck ger dig grym prestanda

När det kommer till däck är greppet om vägen en av de viktigaste aspekterna. Det finns många saker som påverkar däckgreppet, från gummit till slitbanemönstrets design. Hankook har genom åren utvecklat däck som ger dig ett bra grepp om vägen oavsett om det är vått, torrt, snöigt eller isigt. Detta gör det möjligt för dig att köra säkert året om. Hankook har dessutom valt att lägga sig i mellanprissegmentet. Det finns inte många som kan utmana det koreanska företaget när det kommer till att leverera hög kvalitet till ett lågt pris. För att göra det lättare att hitta rätt däck direkt kan du börja med att ange vilken däckstorlek du behöver. På så sätt kan vi ta fram alla Hankook helårsdäck som har just dessa dimensioner. Därefter är det upp till dig att välja bland däckmodellerna i vårt utbud.

Billiga däck från Hankook hittar du hos oss

Hankook har under flera år levererat kvalitet och prestanda till ett bra pris. Denna oslagbara kombination kan mycket väl ta företaget hela vägen upp till toppen. Gör som tusentals förare har gjort före dig och satsa på hög kvalitet från Sydkorea. Deras helårsdäck klarar med bravur av de kalla vintrarna och varma somrarna i Sverige. Oavsett vilka däck du köper kan vi alltid tipsa om att köpa smarta biltillbehör som exempelvis snökedjor. Kedjorna gör att du kan få ett bra grepp om vägen när den är helt fylld av snö eller is. Om däcken inte får ett säkert grepp om vägen kan dina snökedjor hjälpa dig komma iväg på ett smidigt sätt. Vi på dackonline.se har både däck, snökedjor och många andra produkter för dig att beställa hem från vårt stora sortiment.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.07.2019 06:40