ico 08 - 52 50 06 08

Haida Däck

Haida

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Haida däck

Haida däck tillverkas av företaget Sichuan Haida Rubber Group Co. Ltd. i Sichuan i Kina. Har du inte hört talas om dem så kan det vara för att Haida däck är så tysta i drift. De är kända för att vara väldigt lönsamma i längden, med bekväm körning och ett tillfredsställande grepp om vägunderlaget. Deras fokus ligger på sommardäck, som är relativt mjuka och därmed ger ett gott grepp om så väl torrt som vått underlag. Det är inga problem att hitta rätt däck till din bil när du använder dig av vår webbshop, eftersom navigeringen är supersimpel. Du kan filtrera resultaten efter alla möjliga kriterier, från prisklassen du är intresserad av till vilken maximal hastighet de måste klara av. Den viktigaste punkten att pricka rätt är dock storleken på dina Haida däck, så börja med att lista ut den.

Njut av fördelarna med dackonline.se när du handlar!

När du väljer att köpa dina däck här så har du 30 dagars öppet köp och möjligheten att få dina varor levererade till dörren. Alternativt kan vi skicka dem till en av de 1,500+ verkstäder vi samarbetar med, där de monterar åt dig. Har du några frågor kan du bruka vår Call-Back-Service – Det är gratis. Du fyller helt enkelt i ett formulär och får svar på dina frågor om din beställning, vad sommardäck betyder eller vad du än kan undra över. Visste du att vi dessutom ger dig gratis frakt på alla ordrar, 24 timmar om dygnet?

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:50