Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Pneus HI FLY

HI FLY Däck

HI FLY Däck är det rätta valet när du söker efter värde och prestanda i ett. Att ha de rätta däcken på din bil kan göra så att du kommer längre med mindre bränsle, på en kortare tid. Detta kinesiska varumärke erbjuder just det, som dotterbolag till jätten Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd. De tillverkar allehanda bildäck till personbilar, 4x4, SUV, lastbilar och bussar. Deras massiva forskningsavdelning jobbar ständigt med att utveckla och försäkra den höga kvaliteten, samt prestandan, i deras produkter. Olika temperaturer, väglag och väderlekar kräver olika bildäck. Vilken årstid planerar du köpet inför? Här kan du nämligen handla så väl sommardäck som vinterdäck. Se till att du är redo i tid.

När du gör det kloka valet att köpa dina HI FLY däck här hos dackonline.se så får du alltid 2 års garanti och 30 dagars öppet köp, så att du kan vara säker på att du blir nöjd med ditt köp. Lika säker som du kommer att vara på vägarna när du kör omkring med dina splitternya däck. Vi erbjuder online-beställning dygnet runt, så när du vill impulsköpa nya vinterdäck klockan tre på morgonen, efter en mardröm om snödrivor, då är det hit du vänder dig! Leveransen tar vanligtvis endast 3-5 arbetsdagar och kan ske hem till dig eller till en av de över 1,500 monteringsstationer vi samarbetar med. Där kan du som inte har tid eller möjlighet att personligen byta däcken få hjälp med det av professionella mekaniker.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard