Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Gripmax

Handla dina däck online

Är du ute efter nya Gripmax däck så har du kommit rätt. Vi har ett stort sortiment med flera olika typer av däck att välja mellan, bland annat Gripmax däck som håller hög kvalitet. Det Sydafrikanska företaget är en del av TiAuto Group och är kända över hela världen för sina prisvärda däck till SUV och fyrhjulsdrivna fordon. Vi har bland annat Gripmax Stature däck som ger bra friktion och kort bromssträcka. Just dessa däck fungerar utmärkt vid vått underlag enligt många test. Beställ även nya fälgar till däcken samtidigt, vi har flera olika modeller för dig att välja mellan som passar väl till Gripmax däck.

Handla dina däck online

Det spelar ingen roll om du är ute efter högkvalitativa däck till din SUV eller sportiga vinterdäck inför vintern, vi har alla däck du behöver i vårt sortiment. Vill du kunna köpa dina fälgar, däck och andra bilkomponenter snabbt och lätt så är det hos oss du ska göra det. Ta del av våra erbjudanden och senaste nyheter genom vårt nyhetsbrev så går du inte miste om kampanjer och dylikt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard