Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Goodyear Sommardäck

Goodyear sommardäck kan du köpa genom oss

I slutet av 1800-talet, mer exakt år 1898, grundade amerikanen Frank Seiberling företaget Goodyear. Namnet är en hyllning till Charles Goodyear, uppfinnaren av det vulkaniserade gummit som används vid däcktillverkningen. Sedan starten i USA har företaget sakta men säkert expanderat och blivit större och framförallt bättre. Idag, mer än 100 år efter starten, är det amerikanska företaget känt över hela världen. Precis som många andra enorma däckföretag äger Goodyear flera mindre däcktillverkare och däckvarumärken, exempelvis Dunlop tyres, Sava från Slovenien, Fulda från Tyskland och Regetta från Australien. Om du vill ha högkvalitativa däck inför sommarens äventyr med bilen kan du med fördel välja Goodyear sommardäck. Däcken från Goodyear tillhör det högre prissegmentet. De är alltså lite dyrare än de vanliga däcken men i gengäld håller de även högre kvalitet jämfört med många andra. I slutändan kan det löna sig att köpa Goodyear sommardäck till ett högre pris eftersom du oftast kan använda däcken under en längre period och du kommer att ha god användning för däcken under denna tid. Det är bättre att kosta på sig ett par sommardäck från Goodyear som du kan använda i flera säsongen istället för att köpa alltför billiga däck som du snabbt kommer att behöva byta igen.

Goodyear EfficientGrip och andra däck som är värda att prova

Goodyear har tillverkat flera populära däck, bland annat Goodyear EfficientGrip, ett av deras mest populära däck. Anledningen till att det är så populärt är den höga kvalitén. Däcken har bland annat ett A-klassat våtgrepp, vilket innebär att du får ett mycket bra grepp om vägunderlaget när du kör på våta vägar. Däckens grepp i tuffa situationer är en väsentlig del av prestandan. Ju bättre grepp du får, desto mer kontroll har du över bilen. Ju mer kontroll du har, desto bättre förutsättningar får du att undvika olyckor och kunna köra säkert. Dessutom minskar din bromssträcka, något som kan vara skillnaden mellan liv och död.

EfficientGrip är bara en av flera däck från det amerikanska företaget. Denna däckmodell får bra betyg i olika Goodyear sommardäck test, något som även gäller däck som Goodyear ultra grip. Detta är ett vinterdäck som passar perfekt för det nordiska klimatet. Du kan med fördel köpa både sommardäck och vinterdäck från Goodyear här hos oss på dackonline.se, alltid till bra priser och med snabb frakt. Kolla in vårt stora utbud av däck och gör sedan din beställning redan idag.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard