Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Goodyear Helårsdäck

Beställ populära Goodyear helårsdäck hos oss

Goodyear är ett amerikanskt företag med mycket långa rötter. Faktum är att företaget kan spåra sin historia hela vägen till år 1837, vilket är några år efter att den första ångbilen introducerades. Det var dock inte förrän 1898 som den allra första fabriken öppnade upp portarna. Precis som många andra gummiföretag började de med att tillverka diverse gummiprodukter innan de sakta men säkert inriktade sig på att tillverka däck. Sedan tillverkningen av de första däcken har det amerikanska företaget utvecklats enormt. Idag anses de höra till några av de mest välkända däcktillverkarna i världen. Med Goodyear helårsdäck kan du köra säkert hela året om. Företaget har valt att lägga sig i premiumsegmentet, vilket innebär att de ger dig mycket hög prestanda till ett högre pris. Hos oss kan du hitta däckmodeller som Goodyear Vector 4 Seasons och Goodyear Eagle Sport All-Season. Just Eagle Sport är originaldäck för många Maserati-modeller.

Goodyear helårsdäck ger dig hög kvalitet från USA

Det är stor skillnad på däck och däck. Detta märker du direkt när du provar ett par däck från premiumsegmentet. Dessa däck är dyrare men i gengäld har tillverkaren gjort sitt allra bästa för att ge dig däck med grymma vägegenskaper. Dessa däck har oftast utmärkt bränsleförbrukning, låg ljudnivå och en lång livslängd. Det innebär att däcken både håller längre och även ger dig bra prestanda under alla de år som du använder däcken. Eftersom däcken har en lång livslängd innebär det även att du slipper köpa in däck efter några säsonger, vilket i sin tur gör att priset jämnar ut sig. Hos oss på dackonline.se hittar du flera Goodyear helårsdäck att välja mellan.

Köp premiumdäck och andra prisvärda produkter till bilen

Att köpa däck på nätet blir allt vanligare idag. Med hjälp av oss på dackonline.se kan du köpa både däck från Goodyear och även däck från många andra däcktillverkare. Vi har inte bara premiumdäck utan även däck från budget- och mellansegmentet. Vi har även speciella vinterdäck från exempelvis Gislaved och Nokian, utvecklade för att klara av de hårda nordiska vintrarna. Oavsett vilka däck du väljer att beställa kan du alltid passa på att även klicka hem snökedjor. Det är alltid bra att ha snökedjor redo i bagaget. När vägen är täckt av snö och is kan snökedjorna vara en räddare i nöden.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard