Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Goodride Sommardäck

Goodride sommardäck är lågprisdäck från Kina

Gillar du att göra bra fynd när det kommer till däck så är Goodride sommardäck ett bra val. Det är Hangzhou Zhongce Rubber Group Company som ligger bakom däckmärket. Detta företag är den största däcktillverkaren i Kina, vilket är imponerande med tanke på att landet tillverkar enorma kvantiteter däck varje år. Företaget grundades 1958 och precis som flera av de största däcktillverkarna så tillverkade de andra produkter innan de sadlade om till att tillverka däck. Förutom just Goodride så ingår även andra däckvarumärken i det stora företagets stall, exempelvis Chaoyang och Westlake. Goodride är ett bra alternativ till dig som vill ha god kvalitet till de välkända kinesiska priserna. Företaget fortsätter sakta men säkert att etablera sig även i de europeiska och amerikanska marknaderna. Vi på dackonline.se erbjuder flera däck från både Goodride, Chaoyang och Westlake. Du hittar inte bara prisvärda Goodride sommardäck utan även vinterdäck och helårsdäck. Du behöver naturligtvis inte begränsa dig till däck från just Hangzheou Zhongce Rubber Group Company, vi har samlat däck från flera kinesiska tillverkare samt andra däckföretag från världens alla hörn. Gör en bra däckaffär genom att handla dina däck genom oss. Med hjälp av oss på dackonline.se kan du köpa hem dina däck till låga priser.

Köp nya Goodride sommardäck till ett lågt pris

Om du vill köpa nya däck utan att de kostar för mycket är Goodride sommardäck ett bra alternativ. Se dock till att alltid kolla våra andra däck också. Ibland kan det vara bättre att lägga lite mer på ett par nya däck, speciellt om du vet att bilen används mycket. Hos oss kan du nämligen hitta premiumdäck till bra priser. Även om skillnaden mellan budgetdäck och premiumdäck kan ligga på flera tusenlappar så kan premiumdäck så gott som alltid användas längre utan att de tappar alltför mycket i prestanda. Det innebär att dina däck håller längre, samtidigt som du får njuta av premiumdäckens goda vägegenskaper, förbättrade bränsleförbrukning och låga ljudnivåer. Dessutom kan budgetdäck inte riktigt mäta sig mot premiumdäck när det kommer till den viktigaste aspekten, väggreppet. Med högkvalitativa däck från några av de största däcktillverkarna kan du se till att bilens bromssträcka förblir så kort som möjligt. Det kan vara skillnaden mellan en läskig upplevelse och en ödesdiger olycka.

Oavsett om du väljer att köpa Goodride sommardäck eller vill beställa premiumdäck till bra priser så står vi på dackonline.se redo att hjälpa dig. Köp allt du behöver till bilen och det stundande däckbytet redan idag så är du redo när det är dags att byta däck.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard