Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Goodride Helårsdäck

Beställ Goodride helårsdäck via vår hemsida

Goodride är ett kinesiskt däckvarumärke som tillhör Zhongce Rubber Group, den största däcktillverkaren i Kina. Många av däcken från Kina har en sak gemensamt, de har ett lågt pris. Goodride särskiljer sig dock från alla de andra däcken genom att både ha ett lågt pris och även ha betydligt bättre vägegenskaper jämfört med de kinesiska konkurrenterna. Denna slagkraftiga kombination av pris och kvalitet har gjort att Goodride helårsdäck blivit allt mer populärt runt om i världen. Det ställs höga krav på alla typer av helårsdäck, speciellt om de ska användas i Sverige där klimatet skiftar rejält under ett år.

Prisvärda Goodride helårsdäck

När du köper däck kan du titta på flera aspekter. Antingen väljer du däck från ett företag du känner till. Vanligtvis hamnar dessa däck i mellan- eller premiumsegmentet, vilket innebär att de är lite dyrare. Du kan även gå efter vägegenskaper, det vill säga hur bra grepp om vägen du får i olika situationer. Andra viktiga aspekter är livslängd och bränsleförbrukning för att nämna några. Du kan även gå efter pris och välja de däck som ger dig mest värde för pengarna. Goodride helårsdäck är budgetdäck som ger dig bra egenskaper trots att de är så billiga. Hos oss på dackonline.se kan du snabbt och lätt köpa ett par nya helårsdäck till ett bra pris. Vi erbjuder naturligtvis däck från fler däcktillverkare, både kinesiska, japanska, amerikanska och från europeiska länder. Låt oss hjälpa dig hitta ett par däck som passar just dina behov, både när det kommer till väggrepp och pris.

Vi har ett stort utbud av däck och produkter till bilen

Vi på dackonline.se är experter på allt som har med däck att göra. Vi har trots allt samlat ett enormt utbud av däck från alla möjliga tillverkare och inom alla möjliga prisklasser. Hos oss kan du dock hitta mer än bara däck. Vi har även stilrena och snygga fälgar, perfekta för dig som vill ge din bil en uppdatering. Med aluminiumfälgar kan du lätt sätta en personlig prägel på din bil.  Köp hem allt du behöver inför vinterns kalla månader med vår hjälp.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard