Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Gislaved Sommardäck

Gislaved sommardäck - svensk kvalitet

För dig som värdesätter svensk kvalitet är Gislaved ett utmärkt varumärke att vända sig till. När du letar efter nya sommardäck kommer Gislaved inte göra dig besviken. Däcktillverkaren har en bakgrund av däcktillverkning i över 110 år, gott om tid med att utveckla kvalitetsprodukter med andra ord. Deras fokus har och ligger på att tillverka däck som klarar av nordiskt väderförhållande. Det vill säga - däck för svåra väglag. Detta är något Gislaved sommardäck klarar galant. Gislaved säljer inte alltför dyra däck, deras produkter hamnar någonstans i mellansegmentet. Du får dock otroligt hög kvalitet, optimalt grepp även på våta väglag och bra bullernivå. Gislaveds målgrupp är fordonsförare i nordiska länder. Med andra ord utvecklar de däck som uppfyller de strikta skandinaviska reglerna och kraven. Här hittar du flera typer av Gislaved sommardäck, bland annat från deras omtyckta serie Urban Speed och Ultra Speed. Genom åren har däcktillverkaren fokuserat på att förbättra sina befintliga produkter genom att kontinuerligt optimera däckmönster för såväl SUV som skåpbilar.

Med Gislaved sommardäck kör du säkert och bekvämt

När det kommer till valet av nya sommardäck är säkerheten såklart ett viktigt fokus, om inte det viktigaste. Men även däckens körkomfort är viktigt att ta hänsyn till. Du kommer inte bli glad om du köpt nya däck och sedan inser att de bullrar något fruktansvärt. Gislaved sommardäck ger dig perfekt grepp oavsett väder, samtidigt är däcken säkra och har en bra körkomfort med låg bullernivå. När du beställer däck ifrån den svenska däcktillverkaren kan du lita på att rigorösa tester har utförts, allt för att säkerställa kvalitet och beständighet. Du kan själv kolla in kundbetygen för alla däck som vi erbjuder här på sidan. Kolla gärna in enskilda produkter också för att få mer viktig information om bland annat bullernivå (den presenteras i decibel). Sedan 1992 ingår Gislaved i Continental AG, detta är Europas näst största däcktillverkare. Denna fantastiska samarbetspartner gör att Gislaved får ännu bättre förutsättningar att förbättra produktionen av sina kvalitetsdäck. Hos oss på dackonline.se kan du såklart köpa riktigt bra sommardäck från Gislaved, alltid till bra priser. Vi erbjuder dessutom snygga och kvalitativa fälgar, köp dem ihop när du ändå beställer däck. Skulle du vilja slippa själva däckbytet? Varför inte leja bort det tråkiga jobbet åt en av våra skickliga monteringspartners? Vi samarbetar med fler än 1 000 monteringspartners som finns över hela Sverige.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard