ico 08 - 52 50 06 08

Gislaved Personbils helårsdäck

Gislaved

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17417 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RSGoodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RS
Helt nya Goodyear Eagle F1 SuperSport RS har homologerats för Porsche 911 GT2 RS och Porsche 911 GT3 ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Kör säkert under vintern och sommaren med Gislaved helårsdäck

Sverige är speciellt. Här kan det bli varmt och skönt under sommaren. Det kan även regna en hel del och vara allmänt blött och halt. Under vintern sjunker temperaturen rejält, speciellt i de norra delarna av landet. När is och snö börjar fylla vägarna blir det snabbt halkigt. Bägge situationer sätter stora krav på däcken. Gislaved helårsdäck är ett utmärkt val för dig som vill ha däck som klarar av bägge utmaningar och mycket mer. Gislaved är ett svenskt däckföretag som grundades redan 1893. De tillhandahöll bland annat Volvos allra första däck när den välkända biltillverkaren började rulla ut sina första bilar. Gislaved har under många år fokuserat på att skapa däck som klarar av det speciella nordiska vädret. Deras högkvalitativa däck drog mycket uppmärksamhet till sig och 1992 blev företaget en del av Continental AG. Om du vill köpa nya Gislaved helårsdäck är detta rätt ställe för dig.

Ett stort utbud av Gislaved helårsdäck

När du handlar hos oss på dackonline.se har du ett stort sortiment av däck att välja mellan. Vi har samlat flera däckstorlekar och däckmodeller från just Gislaved. Vi erbjuder bland annat däckmodeller som Gislaved Urban*Speed, Gislaved Euro*Frost 6 och Gislaved Ultra*Speed. Du kan alltid gå in på det specifika däcket för att se vilka speciella egenskaper den har. Det som gör just helårsdäck speciella är först och främst helårsaspekten. Däcken är dubblösa, vilket innebär att de kan användas både under vintern och under sommaren när det råder dubbförbud. Eftersom däcken används året om, i alla möjliga väderlekar och vägunderlag, har däcken oftast mycket bra generella vägegenskaper och lång livslängd. Det är alltid smart att satsa på hög kvalitet när det kommer till åretruntdäck. Med Gislaved helårsdäck får du bra grepp om vägen både i regn, sol, snö och is.

Vi erbjuder mer än bara däck

När det kommer till däck är vi på dackonline.se experter. Vi har samlat däck från de ledande däcktillverkarna och även från mindre däckföretag. Med vår hjälp kan du hitta Gislaved helårsdäck eller andra däck som passar dina behov och din plånbok. Hos oss kan du även köpa andra praktiska produkter till bilen. Om du överväger att köpa helårsdäck kan det passa utmärkt att även köpa med dig snökedjor. De ser till att du får ett bra grepp om vägen även när det är som allra halkigast, exempelvis när vägen har en brant lutning och är fylld med is eller snö. Vi på dackonline.se ser till att du kan köpa hem allt du behöver till ett bra pris.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.07.2019 06:39