Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

General Vinterdäck

Hög kvalitet med General-vinterdäck

Däcktillverkaren General Tire är en amerikansk firma som började sin verksamhet 1915. Med slogans som ”Anywhere is possible!” förkroppsligar företaget en utpräglat nordamerikansk filosofi. Men den framåtsträvande andan är faktiskt mer än ett klatschigt uttryck, och bottnar i Generals spännande bakgrundshistoria där man lyckats ta sig igenom hårda efterkrigstider och framställa banbrytande teknologi. Att den egna vägen är fullt möjlig kan alltså sägas vara ett konstaterande snarare än ett påstående. Bredvid sommardäck som Altimax Sport och terrängmodeller som Grabber AT för vi på dackonline.se med stolthet även högkvalitativa General-vinterdäck. På så vis kan du utforska ny mark på ett säkert sätt, även under skandinaviska vinterförhållanden.

Rätt däck för säkrare vinterkörning

För att körningen ska vara så trygg och säker som möjligt under vintermånadernas krävande förutsättningar är passande däck en nödvändighet. Rätt komponenter är utformade för just din bil och dina köruppgifter. På dackonline.se hittar du ett brett sortiment som garanterat innehåller många utmärkta alternativ, oavsett vad du letar efter. Använd våra smarta sökfunktioner och sortera varor efter parametrar som bilmodell, däckmärke eller dimensioner. Du handlar till fördelaktiga priser och njuter av praktisk hemleverans. Sen är det bara att ge sig ut i vintervädret!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard