Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

General Sommardäck

General sommardäck har tuffa och slitstarka däck till rätt pris

General Tire är ett amerikanskt företag som har funnits i däckbranschen i över 100 år och har bevisat sin förmåga att konkurrera med andra däcktillverkare i den hårda och ständigt föränderliga däckindustrin. General satsar på högteknologisk utrustning för att garantera sina kunder den bästa kvaliteten och den högsta säkerheten som går att erbjuda.

General har ett mycket brett sortiment av olika däck med olika mönster, designer och storlekar, så att man kan tillfredsställa alla sina kunder. Det finns med andra ord ett däck för alla smaker, väglag och väderförhållanden så det är bara att välja det som passar bäst för just dig. Förutom att de har ett mycket brett sortiment erbjuder General Tires alla sina kunder kvalitet, värde, säkerhet och prestanda.

Idag har General Tire ett komplett sortiment av sommardäck som är riktigt tuffa och slitstarka samtidigt som de kommer med en ultra-hög prestanda. Det finns riktigt bra sommardäck till såväl personbilar och SUV:s som till lätta lastbilar och off-road 4x4, allt för att tillfredsställa sina kunder.

Sommardäcken är specialtillverkade i en fabrik där man har satsat på den senaste tekniken och forskningen där man även säkerhetstestar däcken. På detta sätt kan alla kunder känna sig trygga i sitt köp av pålitliga, uthålliga och säkra sommardäck.

Det mest populära sommardäcket för personbilar från General Tires är Altimax Comfort. Med detta sommardäck känns det som att du kör en helt ny bil tack vara komforten och att däcket ger ifrån sig minimalt med buller. Mönstret i däcket är designat för att korta ner bromssträckor och ger även ett riktigt bra gensvar när det kommer till styrning och minimerar risken för vattenplaning.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard