ico 08 - 52 50 06 08

GT Radial Däck

GTRadial

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
GT Radial innebär kvalitet, hög standard och säkerhet

Gt Radial har högsta fokus på kvalitet och säkerhet. I alla sju av GT Radials anläggningar sätter företaget den högsta standarden för kvalitetskontroll. Med hjälp av professionell personal och den senaste tekniken är det inte många som kan mäta sig med kvalitetskontrollerna hos GT Radial.

Ett stort team på över 600 erfarna FoU-ingenjörer runt om i världen arbetar på olika anläggningar som alla är utrustade med högklassig teknologi, som säkerställer den höga kvaliteten på GT Radials suveräna däck.

Företaget har fått många priser och utmärkelser genom sina många år i branschen, och detta är en av anledningarna till att de är bland de världsledande företagen inom däckindustrin. I över 60 år har man producerat däck som alltid gått att lita på oavsett väder, årstid eller vart i världen man åker på vägarna. Trots sina 60 år i nacken har man aldrig slutat att brinna för det man gör, nämligen riktigt bra däck till alla!

Tack vare det engagemang och den passion som GT Radial besitter har varumärket blivit välkänt runt om i hela världen, och har därmed vunnit människors respekt från alla typer av förare, oavsett om det är sportförare eller människor i en vanlig personbil.

Men GT Radial har inte enbart snöat in sig på kvalitet och respekt, utan är också ett företag som är kända för deras engagemang inom miljö- och klimatfrågor. Man har till exempel kontroller av transport för att minska utsläpp och anställda som ser till att företaget arbetar så miljövänligt och hållbart som möjligt. Skaffa dig ett pålitligt kvalitetsdäck!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:47