Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

GT Radial Sommardäck

GT Radial sommardäck från Singapore

GT Radial är en enorm däcktillverkare med bas i Singapore. Totalt har däcktillverkaren över 32 000 anställda, utspridda över stora delar av världen. Sett till årsinkomst är GT Radial världens elfte största däcktillverkare. För dig som vill ha nya sommardäck och som samtidigt har mycket höga krav på såväl kvalitet och prestanda som pris, är GT Radial ett bra val. GT Radial sommardäck finns i flera varianter, här kan du hitta flera modeller. För att hitta ett sommardäck som är kompatibelt med ditt fordon direkt är det enklast om du fyller i däckens dimensioner till vänster. Här kan du även göra andra val, som att addera hastighetsindex eller välja ett prisintervall. GT Radial, som produceras av GITI Tire, finns att köpa i över 100 länder, något som säger något om deras popularitet. De tillverkar idag däck till såväl personbilar som till extremt snabba sportbilar, lastbilar och tunga bussar. När du beställer GT Radial sommardäck kan du känna dig trygg med både greppvänlighet och kvalitet. Däcken genomgår rigorösa tester innan de presenteras på marknaden. Några av testerna som genomförs är väghållning, komfort, säkerhet på vägbanan samt bullernivån. Du kan se mer om hur däcken på hemsidan är genom att klicka på intressanta produkter. Här ser du sedan EU:s däckbeteckningar samt vilket betyg däcket fått.

Beställ dina GT Radial sommardäck redan idag

Det är bättre att vara ute för tidigt än för sent när det kommer till däckbyten. Slitna däck är osäkra, oavsett hur bra sommarväder vi än må ha. De är inte bara osäkra för dig och din familj, om du tappar kontrollen över fordonet finns stor risk att du råkar krocka med en annan bil. Ta alltså det säkra före det osäkra och satsa på kvalitet och prestanda. Trots att GT Radial sommardäck inte är de dyraste däcken på marknaden är de inte heller de billigaste. Med det sagt får du hög kvalitet och fantastisk prestanda för det pris du betalar. Vi på dackonline.se hjälper dig gärna med däckbytet när du köper GT Radial sommardäck. Vi har flera monteringsstationer jämnt fördelade över landet. Till dessa stationer kan du komma med däcken för att byta ut dina gamla. Snabbt, smidigt och enkelt. Se till att boka en tid innan du besöker stationen, du ser här på hemsidan om vi har en monteringspartner i din närhet. Hitta bra produkter till bilen hos oss på dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard