Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

GT Radial Helårsdäck

Beställ GT Radial helårsdäck via vår hemsida

Är du på jakt efter bra helårsdäck så är detta rätt sida. Vi på dackonline.se erbjuder ett enormt utbud av däck för dig att välja mellan, bland annat just helårsdäck. Hos oss kan du hitta ett sortiment med stor variation, både när det kommer till pris och även när det kommer till prestanda. GT Radial är ett bra exempel på ett däckmärke som levererar både bra pris och prestanda. Varumärket ägs av GITI Tire, en stor däcktillverkare från Singapore. Företaget har gjort enorma framsteg under de senaste åren och är bara ett hårstrå från att tillhöra de tio största däcktillverkarna i världen. Vi på dackonline.se har samlat flera däck från GT Radial som passar både för sommaren och för vintern i Sverige.

Vi erbjuder mer än bara GT Radial helårsdäck

GITI Tire har under flera år tillverkat bra däck, från helårsdäck till renodlade sommar- och vinterdäck. Fördelen med att välja just GT Radial helårsdäck är att du slipper byta däck varje år. Om detta inte är ett större bekymmer för dig kan du med fördel köpa andra typer av däck. Tänk på att det även finns andra fördelar med just helårsdäck. Först och främst är dessa däck dubblösa, vilket är det som gör att däcken får användas i sommartid. Eftersom de är dubblösa kan de med fördel användas vid bilresor inom Europa under vintern. För att bila inom EU under vintern behöver du köra igenom antingen Polen eller Tyskland. Bägge länder har dubbdäcksförbud, vilket innebär att du måste använda friktionsdäck för att få köra lagligt i dessa länder. Helårsdäck passar utmärkt att använda eftersom de inte har några dubbar.

Kör säkert även när det är som halkigast

Det finns många fördelar med helårsdäck men även om de ger dig ett bra grepp om vägen när det är halt under vintern så kan de inte riktigt mäta sig med dubbdäck. Vi erbjuder även GT Radial vinterdäck om du verkligen vill säkerställa att du får ett bra grepp om vägen. Dessutom kan du även köpa praktiska vintertillbehör hos oss. Köp både däck hos oss på dackonline.se så är du redo för alla utmaningar som vintern kan komma med.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard