Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fulda Vinterdäck

Det finns många bra anledningar att ha ett bar hållbara vinterdäck

Att ha ett par hållbara och bra vinterdäck under vintern är viktigt, speciellt när man lever i Sverige som verkligen erbjuder olika årstider fyra gånger om året. Det är inte bara för din och din familjs säkerhet som man behöver ha vinterdäck, utan det gäller även de andra bilarna som man passerar varje dag. Vinterdäck är konstruerade för att hjälpa till med drag och kontroll under de kallare månaderna. Vi har vinterväglagen i Sverige som säger att man måste ha vinterdäck under vinterhalvåret, för säkerhetens skull eftersom vi här har så många vägar som kan bli hala och våta. Även om det skulle vara så att vintern är relativt mild, så är det ändå ett smart val att ha ett par Fulda vinterdäck när det är vinter. Fulda har många kvalitativa däck som du kan köpa på dackonline.se, som till exempel Fulda Kristall Montero . De har en speciell förening i däcken som är utforma däckets prestanda när temperaturen sjunker under 7 grader. Denna förening gör det möjligt att enklare starta bilen eller bromsa den på kalla vägar. Även om helårsdäck eller sommardäck är möjliga att ha vissa vintrar, så är ett riktigt vinterdäck skapat för att ge dig bättre kontroll när du åker på vägarna under kalla temperaturer. Du kan köpa Fulda 155/65 R13 73Q vinterdäck billigt på dackonline.se.

Ha rätt Fulda vinterdäck på din bil

Det härliga med Fulda vinterdäck är att de är konstruerade för tuffa dag när man åker på vägar under vintern. Därför är de perfekta att ha på sin bil, speciellt om man bor i de delar av Sverige där det brukar bli väldigt kallt under vintern. På däcken så har de en slitbanor på sidorna som ger ett extra bra grepp på utmanande vägar. Dessa slitbanor är bredare än vanligt och detta ökar således möjligheten att skicka bort snö från däcket när man åker. Skulle det vara så att du bor på ett ställe där vintrar innebär hård is på vägarna, så är dubbade vinterdäck ett par däck som erbjuder ett extra starkt grepp. Däck som detta kan till exempel vara Fulda Kristall Control HP2, som ger dig den där fulla kontrollen du alltid vill ha när du kör. Beställ hem dina Fulda 195/55 R15 85H smidigt på bara några klick via dackonline.se. De Fulda vinterdäck som tillverkas idag är således bra däck som verkligen tål de där tuffare vinterdagarna. Det kan vara så att vägarna är väldigt hala utan att man riktigt vet om det, då vill man hellre vara på den säkra sidan och välja ett par vinterdäck som faktiskt levererar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard