Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fulda Helårsdäck

Du kan köpa Fulda helårsdäck genom oss

Om du vill köpa nya helårsdäck är detta rätt hemsida för dig. Vi på dackonline.se har samlat däck från världens alla hörn. Med vår hjälp kan du köpa däck som passar just din bil och din budget. Dagens däck kommer i alla möjliga prisklasser. Fulda är en tysk däcktillverkare vars däck håller en god balans mellan prestanda och pris. Företaget grundades år 1900, då som en gummitillverkare. Det föll sig naturligt för företaget att börja tillverka däck och med tiden blev de kända för sin goda kvalitet, något som det stora amerikanska företaget Goodyear tidigt uppmärksammade. 1962 köptes de nämligen upp av Goodyear. Fulda helårsdäck är ett utmärkt val för dig som vill köpa billiga däck som håller hög kvalitet.

Kör säkert under både sommaren och vintern med Fulda helårsdäck

Precis som namnet antyder kan helårsdäck användas året om. Det finns många saker som gör däcken speciella. Först och främst behöver de en speciell gummiblandning för att kunna klara av både värmen och kylan på ett bra sätt. Detta gäller speciellt i Sverige där vädret kan skilja sig en hel del under året. Vädret sätter även höga krav på slitbanemönstret. Under sommaren behöver däcken kunna driva bort vatten när vägarna är våta, samtidigt som de även måste kunna klara av snö och is under vintern. Allt detta utan att använda sig av dubbar. Det är trots allt dubblösheten som gör att däcken får användas året om. Med Fulda helårsdäck kan du se till att du får ett bra grepp om vägen oavsett väderlek.

Vi erbjuder ett stort utbud av helårsdäck

Du märker snabbt att vi på dackonline.se har samlat ett stort och varierat utbud av däck. Du kan enkelt hitta däck som passar just din bil genom att ange vilken däckstorlek du behöver. Förutom Fulda helårsdäck kan du även hitta däck från ledande tillverkare, exempelvis Pirelli, Continental, Bridgestone och många fler. Vi på dackonline.se erbjuder även andra produkter till bilen. Ett bra tips är att köpa in ett par snökedjor tillsammans med dina nya helårsdäck. Om vintern skulle bli alltför sträng kan vissa vägar vara svåra att köra på. Det kan bero på att de är fyllda med snö eller is, samtidigt som de har en uppförslutning som gör att däcken inte riktigt får ett bra grepp om vägen. Här kan snökedjorna hjälpa dig att köra på ett säkert sätt. Passa på att köpa både däcken och snökedjorna på samma gång så är du redo för vinterns alla utmaningar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard