Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Firestone Vinterdäck

Högkvalitativa däck som håller en lång period

Det mesta man egentligen önskar sig när det gäller ett par vinterdäck, är att de ger en god kontroll när man åker på vägarna även om det är hala, torra eller våta vägar ute. Många kvalitativa däck är Firestone vinterdäck, företaget grundades år 1900 av en amerikansk entreprenör. Från början så har verksamheten arbetat för att bygga pålitliga och hållbara produkter till ett stort värde. 1988 så slog företaget ihop sig med Bridgestone för att tillverka kvalitativa och hållbara däck. Ett par däck du kan hitta från företaget är Firestone Winterhawk 3 som är ett par däck som har breda axel spår, så att däcken har en bra torr hantering men de har också en konstruktion som skapar ett bra grepp på våt hantering också. De har en plåtkonstruktion på sidoväggen så att de motstår skador från väder. De har optimerade 3D-block former på däcken, så att de har en förbättrad styvhet och kontaktyta med vägen när du kör. Känn dig säker med ett par bra däck på din bil under vintern. Med ett par Firestone Winterhawk 165/65 R13 vinterdäck åker du säkert på vägarna när det är kallt.

Bra grepp och hållbart material

Däcken har bra slitage och hållbarhet, så att de går att använda många vintrar om. Du behöver alltså inte slänga däcken när våren börjar komma, det är bara spara dem i garaget eller där det får plats tills nästa vinter kommer. Detsamma gäller sommardäck eller om man har ett par helårsdäck. Tänk dock på att du fortfarande behöver ett par riktiga vinterdäck när det är vinter ute. Slitbanan på Firestone vinterdäck är bredare, vilket ger 4% mer kontaktyta på vägytan mellan däcket och vägen. Detta gäller även om det är snö, is, vatten eller torrt på vägarna. Vinterdäcken är utformade för att hjälpa dig att övervinna några av de svåraste väderförhållandena när man åker runt. Oavsett om du kämpar mot snön eller om du försöker hantera isiga vägar, så kommer Firestone Winterforce-däcken att ge dig det där solida greppet som du behöver, så att du känner sig både bekväm och säker när du kör. Du kan köpa dessa på dackonline.se. Däcken hjälper dig att ha en säker hantering när du åker på vägarna. Ha ett par bra däck på bilen, även om du bara ska åka en kort sträcka eller om det faktiskt är en längre åktur du ska ta. Det är inte bara för dig och din familjs säkerhet, det gäller också säkerheten för de andra bilarna och människorna som du passerar när du kör under vintern i Sverige. Kikar du in på dackonline.se kan du köpa hem ett par Firestone FW 930 145/70 R13 vinterdäck till ditt fordon.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard