Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Firestone Sommardäck

Firestone sommardäck - när du vill ha pålitliga däck

Prestanda, greppvänlighet och kvalitet, tre ord som väl beskriver Firestone. Det amerikanska däckföretaget grundades så tidigt som 1900, då med endast tolv anställda. Namnet Firestone kommer från däckfirmans grundare, Harvey Samuel Firestone. I början av däcktillverkarens karriär tillverkade man hjul och däck till alla möjliga sorters fordon, allt från stora och tunga vagnar till nätta barnvagnar. När bilen så småningom gjorde stor entré blev efterfrågan på däcken enorm. Man kan säga att Firestones karriär fick en klockren start och att de var helt rätt i tiden. Kuriosa är att Firestone sedan 1960 äger den svenska däcktillverkaren Viskafors gummifabrik. Om du också behöver nya sommardäck kommer Firestone inte göra dig besviken. Firestone sommardäck håller högsta kvalitet och prestanda. Detta är inte marknadens billigaste däck men kanske några av de mest kvalitativa. Och i slutändan, är det inte säkerheten som kommer först när det kommer till bilkörning? Vi på dackonline.se har samlat flera av däcktillverkarens mest populära serier. Här hittar du både Firestone Roadhawk och Firestone Firehawk. Fyll i dina däckdimensioner så får du relevanta förslag på en gång. Firestone sommardäck har olika bullernivå, detta kan du se mer exakt när du klickar dig på varje enskild produkt.

Fräscha upp bilen med nya Firestone sommardäck

Firestone erbjuder riktigt bra sommardäck till många fordonstyper, bland annat SUV, personbil och skåpbilar. När vägunderlaget blir förrädiskt halt har du inte något annat än dina däck och bromsar att lita på. Skulle däcken vara blankslitna och den torra sommarvägen genast förvandlas till en blöt och hal bana kommer det vara för sent att byta däck. Se till att investera i din, familjens och andra passagerares trygghet genom att beställa nya Firestone sommardäck idag. Snart går vi mot varmare tider och det är bättre att vara förberedd en dag för tidigt än en dag för sent.

Hos oss på dackonline.se har du möjlighet att köpa hem andra tillbehör till bilen som du kan tänkas behöva. Förutom däck erbjuder vi ett stort sortiment av fälgar. Fälgar är ett perfekt sätt att snabbt och lätt fräscha upp bilens utseende. Vi erbjuder låga priser tack vare att vi endast är nätbaserade. Detta gör att vi slipper ha höga arbetskostnader. Behöver du hjälp med monteringen av däcken? Kolla upp om vi har en monteringsstation i närheten av dig så hjälper vi till med bytet. Hitta ett par Firestone sommardäck hos oss på dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard