Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Firestone Helårsdäck

Alltid bra kvalitet med Firestone helårsdäck

Det amerikanska företaget Firestone grundades år 1900. De tillhandahöll bland annat originaldäcken till de första bilarna från Ford. Genom åren har företaget utvecklat däck av högsta kvalitet. Sedan 1988 ägs Firestone av det japanska företaget Bridgestone men däcken tillverkas fortfarande i USA. Gör som tusentals andra före dig och satsa på hög kvalitet genom att köpa Firestone helårsdäck. Vi erbjuder flera helårsdäck från företaget, exempelvis Firestone Multiseason. För att du snabbt och lätt ska kunna se vilka däck vi erbjuder kan du ange den däckstorlek du behöver. På så sätt kan vi visa exakt de däck du behöver. Det är alltid bra att köpa helårsdäck som håller hög kvalitet, även om de kanske kostar lite mer. Det är trots allt däcken som ser till att du får ett bra grepp om vägen under både sommaren och vintern. Med bra däck kan du både bromsa och svänga i tid, vilket innebär att du ger dig själv bättre förutsättningar för att kunna köra säkert.

Firestone helårsdäck ger dig en bra balans mellan pris och prestanda

Det finns ett stort utbud av däck att välja mellan idag. Detta gäller speciellt när du ska köpa däck genom oss på dackonline.se, vi har trots allt samlat däck från mängder av däcktillverkare. Just Firestone har gjort sig kända för att ge dig högkvalitativa däck i mellanprissegmentet. Deras däck är bättre än de billigaste däcken, kan mäta sig med premiumdäcken och ger dig ett bättre pris jämfört med topptillverkarna. Det är lätt att förstå varför Firestone är ett populärt däckmärke. Låt oss på dackonline.se hjälpa dig beställa nya helårsdäck. Med vår hemsida kan du snabbt och lätt få hem nya däck. Vi samarbetar även med tusentals monteringsstationer för att kunna hjälpa dig montera de nya däcken.

Bra att tänka på när det kommer till helårsdäck

Det som gör helårsdäcken speciella är att de inte har några dubbar. Det är detta som gör att du kan använda däcken hela året. Detta gör även däcken bra om du ska köra till en skidort i Europa under vintern. I Tyskland och Polen, två länder du sannolikt kommer att behöva köra igenom, är dubbdäck förbjudna.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard