Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Firestone

Firestone

Firestone -  högpresterande kvalitetsdäck, till ett bra pris

Det amerikanska varumärket Firestone är en pionjär i denna industri och har därför en speciell plats i däckbranschen. Företaget grundades år 1900 och började först med att sälja däck till hästdragna vagnar. Senare började även försäljningen till motordrivna fordon. Varumärket Firestone blev en av huvudleverantörerna till de tidiga bilarna som marknadsintroducerades. Firestone utrustade även det legendariska företaget Ford Model T med däck som originalutrustning. För däcktillverkaren Firestone var samarbetet med Ford väldigt betydelsefullt.

År 1988 köptes en del av Firestone av den japanska däcktillverkaren ”Bridgestone Corporation” som är en av världens största däcktillverkare. Det amerikanska varumärket drog sannerligen nytta av att vara dotterbolag till en av världens största däck och gummiföretag. Varumärket Firestone tillverkar idag däck med den allra senaste teknologin och materialet som används är såklart högkvalitativt. Detta gör att Firestone däck varar i flera år framöver. I vår webbutik dackonline.se finns det ett stort däckurval tillgängliga till personbilar, SUV:ar, lätta lastbilar, tunga nyttofordon och jordbruksfordon.

Mer säkerhet och komfort till mycket konkurrenskraftiga priser - från dackonline.se

Om du har ett intresse för högteknologiska kvalitetsdäck bör du besöka vår webbutik dackonline.se. Firestone erbjuder sommardäck till attraktiva priser. Produktionslinjen Firehawk erbjuder ett brett sortiment av olika däckmodeller som är både pålitliga och högkvalitativa. Välj bland dem tillgängliga modellerna såsom den hållbara TZ300a modellen och den dynamiska SZ90μ modellen. Om du behöver vinterdäck av hög kvalitet finns även dessa modeller tillgängliga - Winterhawk 2V EVO och Winterhawk 3. Dessutom finns även dubbdäcket Winterforce som är tillverkad för extrema väderförhållanden och finns som en valmöjlighet i vår webbutik dackonline.se.

För minibuss-ägare finns det ett stort däckurval att välja bland såsom Vanhawk modellen, Vanhawk Winter modellen och Winterhawk C modellen. Oavsett vilka Firestone däck du väljer är produkterna pålitliga och erbjuder en behaglig körupplevelse. Vi levererar däck kostnadsfritt inom hela Sverige vid beställning av två eller flera däck. Dessutom får du även friheten att själv välja vilken monteringsstation du vill att leveransen skall komma till.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard