Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Federal

Federal

Federal däck

Federal är en taiwanesisk däcktillverkare. Speciellt när det gäller breda däck, ett exceptionellt stort antal av bildäck finns i utbudet. Förutom bästa prestanda, Federal däck övertygar med sin enastående visuella intryck. Oavsett om det är för snabba och sportiga körningar, på vägar eller långa off-road turer,Federal har ett passande däck för alla krav.

Federal däckens kurvtagning beteende

Bland prestandafunktioner Federal däcken har också enastående grepp på både våta och torra vägar och utmärkt kurvtagning beteende. Tack vare den förbättrade gummiblandningen är ljudnivån betydligt minskad.Federal däckenerbjuder också en mycket hög körkomfort vid höga hastigheter. Dessutom, låg och jämn slitage leder till ett högt miltal och konsekvent bra kvalite.

Federal däcken i test

I många tester, Federal däcken fick bra resultat. Federal däck har intygat perfekt grepp på asfalt och betong samt mycket bra grepp på offroad väglag. Vidare har det mycket bra pris-prestanda-förhållandet och höga slitstyrka vunnit positiva utvärderingar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard