Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Falken Vinterdäck

Ha bra grepp under vintern

Ett par däck som Falken skapat är däcken Falken Eurowinter HS449 RFT. Dessa däck har en förening som skapar en bra prestanda både under torra och våta och hala förhållanden. Designen har en optimal mängd förhållande så att de har ett bra grepp i våta och smutsiga förhållanden och även när det är snö. Det är viktigt att ha ett par bra vinterdäck när man kör sin bil, lastbil eller buss på vägarna i Sverige, det är dessutom lag på det. Falken vinterdäck har ett bra isgrepp under våt prestanda, för att hjälpa däcket att hålla kontakten med vägen under svåra förhållanden. Däcken använder en teknologi som ökar bromsningen i is och snö samt våta och torra förhållanden. Tekniken möjliggör så att det är fler kanter per slitblock, men ändå en tillräcklig individuell styrka genom att arbeta tillsammans, så att de stödjer varandra vilket skapar bättre grepp. Däcken har också ett bra mönster som leder till en tyst och bekväm åktur när du sitter inuti ditt fordon. Köp hem dina däck smidigt från dackonline.se. Du vill alltid känna dig säker när du åker på vägarna, så hitta ett par bra och kvalitativa däck till din bil.

Känn dig säker med bra teknologi

När sommaren tar slut och hösten börjar kicka in, kan det vara dags att byta däck på bilen. Du behöver givetvis inte kasta dina sommardäck eller helårsdäck, det är bara spara dem i garaget tills vädret blir lite varmare igen. Vi har vinterväglagen här i Sverige och vill vi åka så säkert på vägarna som möjligt så är det viktigt att ha ett par bra vinterdäck under de kallare månaderna på året. Ett annat däck som är bra för din bil är däcket Falken Eurowinter HS01. Företaget har också lagt fram modeller som är passande till SUV-modeller och större bilar. Däcken har utvecklats med hjälp av toppmodern teknik för att leverera en perfekt stabilitet, ett utmärkt vattenplaning motstånd och ett utmärkt grepp i våta, isiga och snöiga förhållanden. Hitta dina Falken Eurowinter HS01 155/70 R13 75T billigt på dackonline.se. Däcket har installationer som säkerställer stabilitet och säkerhet på vägen. Däcket är bäst vid snöiga och våta förhållanden. De har en förbättrad slitbana som säkerställer en jämn tryckfördelning över däcket, vilket också ökar greppet. Att ha ett par bra Falken vinterdäck är inte svår att hitta till din bil, lastbil eller buss idag, då alla deras vinterdäck erbjuder en bra lösning. Det är bara se över vilka däck som passar dig bäst så kommer du alltid känna dig säker när du åker på vägarna. Nu kan du enkelt köpa hem dina Falken Eurowinter HS449 175/55 R15 77T smidigt från nätet.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard