Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Falken Däck

Falken

Falken däck - Premiumkvalitet i alla lägen

Falken däck köper du snabbt och till låga priser här på Däckonline. I vårt sortiment hittar du flera testvinnare och våra Falken däck priser ligger alltid på låga nivåer.

Välj Falken bildäck för en trygg bekväm och säker körupplevelse – vi hjälper dig att välja rätt modeller för din bil, oavsett om det gäller däck för sommaren eller Falken vinterdäck.

”Falken

Bildäck Falken - ett tryggt val

Falken har producerat högkvalitativa däck sedan 1983. Det här är en av världens största däcktillverkare och i sortimentet med Falken däck finns modeller för så väl personbilar som racingbilar. Visste du förresten att Falken däck används vid de japanska GT-mästerskapet liksom World Rally Championship? Dessutom används Falken bildäck vid de traditionella 24-timmarsloppen på Nürburgring och Le Mans. Två minsta sagt tuffa test vilket visar att det här är däck som håller även för den tuffaste formen av körning.

Högpresterande däck Falken

Det finns allrså en nära koppling mellan däcken som används på tävlingsbilarna och personbilarna. Kort sagt så har Falken lyckats tillämpa den kunskap som förvärvats på racingbanan för att producera premiumdäck till personbilar. Falken däck EcoRun-, Falken däck Ziex-, Azenis-, Falken däck EuroWinter- och Sincera-däcken har alla mycket goda köregenskaper. När du väljer Falken så får du optimal kontroll över fordonet oavsett om det gäller våta eller torra väglag.

Falken vinterdäck test

När temperaturen kryper nedåt är det viktigt att bilen är försedd med däck som gör att du kan behålla styrfömågan även på isiga och snöiga vägbanor. Hur bra är Falken däck när det gäller vinterförhållanden? Det är en fråga som är väldigt viktigt i ett svenskt perspektiv. Här finns det ju nämligen krav på att använda vinterdäck 1 december - 31 mars om vinterväglag råder. Falken vinterdäck test visar flera positiva resultat.

  • Erbjuder ett säkert grepp på både is och snö Även när det gäller vattenplaning så visar Falken vinterdäck test på bra resultat.
  • Falken vinterdäck har en mönsteruppbyggnad som på ett effektivt sätt leder bort snöslask och vatten.
  • Falken vinterdäck erbjuder säker körning även på snöfria, torra vägar.
  • Även Falken dubbdäck test visar att däcken får ett bra grepp på vägbanor med snö, frost och is.

Beställ idag - låga Falk däck priser

Hos oss på Däckonline erbjuds alltid låga falken däck priser. Beställa dina ms Falken R14 direkt.

Vi har ett stort sortiment av Falken däck - och i vår butik beställer du både sommar- och vinterdäck smidigt och enkelt. Som en utvald Falken däck återförsäljare är vi stolta att alltid kunna erbjuda snabba leveranser och personliga service. Använd vår smarta sökfunktion för att snabbt se vilka Falken däck som passar din bil. Du kan även sortera alla Falken däck i olika priskategorier för att hitta den modell som passar dina önskemål. Frågor? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard