Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Vanliga frågor

 1. Är det säkert att betala med kreditkort?
 2. Är moms och frakt inkluderade i priserna?
 3. Hur kan jag betala hos er?
 4. Kan ni garantera att priserna inte stiger?
 5. Vad betyder IBAN?
 1. Är det säkert att betala med kreditkort?

  Ja! Om du inte ger obefogade personer tillgång till dina kreditkortsupplysningar. Numera finns det många återförsäljare som krypterar kundernas kreditkort så säkert att det inte är möjligt att missbruka uppgifterna på vägen mellan din dator och mottagaren. Vår kryptering SSL - Secure Socket Layer - anses vara den bästa för tillfället.
 2. Är moms och frakt inkluderade i priserna?

  De priser som visas gäller inklusive svensk moms och fraktkostnader inom Sverige. De aktuella leverans- och betalningsvillkoren hittar du här.
 3. Hur kan jag betala hos er?

  Med kreditkort eller kontantkort
  Vi accepterar Visa, Eurocard/Mastercard, American Express. Ange ditt kortnummer. Vi debiterar ditt konto efter leverans, men total beloppet reserveras. Om du av säkerhetsskäl inte vill skicka ditt kortnummer via internet, var vänlig och skicka det till oss via telefon.

  Mot Faktura
  Vid betalning mot faktura kommer vi att erhålla information om ditt tidigare betalningsmönster från UC (Upplysningscentralen AB) i Stockholm.

  Direktbetalning via Nordea e-pay (SOLO)
  Säker betalning över Internet för kunder som är anslutna till Nordea via Internet. Vid betalning slussas kund automatiskt till inloggning i Nordeas Internettjänst där kunden loggar in på vanligt sätt (med e-legitimation eller engångskoder). Pengar dras direkt från kundens bankkonto i Nordea i samband med att kunden godkänner transaktionen i Internettjänsten.

  Via banköverföring
  Överför summan till bank eller plusgirot angivet på fakturan. Efter att vi mottagit betalningen levereras däcken. Uppge alltid ditt RD/Ordernummer som referens. Det tar ca 3-4 bankdagar innan pengarna bokförs, vilket i sin tur innebär att det fördröjer din beställning. Första och andra alternativet är alltså ett snabbare och enklare alternativ än det här.

  PayPal
  Vänligen använd länken som visas efter din beställning för att slutföra betalning via PayPal. Denna länk kan även hittas i den orderbekräftelse som du får från oss på ditt mail. Vänligen notera att din order kommer att skickas så snart betalningen via PayPal har slutförts. Observera: när du gör en betalning via PayPal, kommer det fakturerade beloppet att konverteras till euro enligt den dagsaktuella växlingskursen.

  Bankbetalning. Stödjer Mobilt bank ID
  Efter din beställning kommer du att omdirigeras till sidan Trustly Group AB. Observera att popup-blockerare kan hindra omdirigering. I det här fallet, för att slutföra betalningen kan du använda länken som finns i orderbekräftelsen som du fick från oss via e-post.
  Om du har några frågor om våra betalningssätt är du välkommen att kontakta oss på dackonline@delti.com

 4. Kan ni garantera att priserna inte stiger?

  Priserna på den internationella marknaden är beroende av utbud och efterfrågan. De dagliga kursvariationerna mellan t.ex. dollar och Euro har omedelbar inverkan på däckpriserna. Delticom gör allt för att hitta det bästa priset åt sina kunder! Priserna i våra aktuella erbjudanden garanterar vi för.
 5. Vad betyder IBAN?

  Förkortningen IBAN står för "International Bank Account Number". Dessa består i Sverige av landkoden "SE", en 2-siffrig testsiffra, det 3-siffriga clearingnumret (t.ex. 310), det 16-siffriga kontonumret och en 1-siffrig testsiffra på slutet. (I Sverige består IBAN av 24 siffror, i andra länder kan det bestå av upp till 30 siffror). Fördelen med IBAN är att om man anger fel kontonummer, är det lätt att upptäcka detta genom den enhetliga koderingen, och därigenom kan man förhindra förseningar i betalningen. Det finns skillnader på pappers- och elektroniska format. På papper skriver man "IBAN" före numret och siffrorna/tecknen skrivs i block med 4 i varje, medan siffrorna skrivs tillsammans utan mellanrum vid den elektroniska överföringen. Exempel pappersformat: IBAN SE12 1231 2345 6789 0123 4561. Exempel elektroniskt format: SE1212312345678901234561. Eftersom omställningen till en ny världsomfattande standard förmodligen fortfarnde kommer att ta tid rekommenderar vi att du fortfarande uppger mottagarens SWIFT/BIC- kod.