Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Duro Sommardäck

Säkra semestern med Duro sommardäck på din bil

Den svenska sommaren brukar ofta komma med ett osäkert väder, det är därför bra om du har Duro sommardäck vilka är väl anpassade efter de varierande väderförhållandena. Deras sommardäck innehåller en modern gummiblandningen med bland annat silica som ger däcket utmärkt grepp på våta vägunderlag. Gummiblandningen i deras sommardäck ser även till att hålla rullmotståndet på en låg nivå vilket gör att bränsleförbrukningen hålls nere. Många av Duros sommardäck har visat sig prestera väldigt bra i olika motortidningars tester där deras däck vunnit många priser. Hos oss på dackonline.se hittar du däcket till ett lågt pris online och slipper ta dig till butiken för att köpa. Passa även på att beställa en uppsättning vinterdäck från till exempel Duro för att gardera dig inför vinterns väder.

Duro sommardäck hittar du här hos Europas största däckbutik

Här på dackonline.se är vi stolta över att vara Europas största däckbutik på nätet. Vi har blivit detta bland annat via vårt stora utbud av däck för hela året. Vare sig du är ute efter sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck, finner du dem bland våra 25000 olika däckprofiler från över 100 olika däckmärken. Många av däcken du finner hos oss har vunnit stora test i olika motortidningar som Duro sommardäck har. Det ska vara lätt att få däcken monterade, därför samarbetar vi med över 1600 olika monteringsverkstäder i Sverige.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard