Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Duro

Duro

Kvalitet behöver inte vara onöidgt dygt, Duro är riktiga premiumdäck i en låg prisklass.

Duro har funnits ända sedan 1945 och sedan dess har de lyckats utveckla sina däck till perfektion. Deras senaste däck är en mix av det bästa som deras tekniska framsteg har resulterat i under de senaste 50 åren. Till en början tillverkade företaget endast däck som var ämnade för personbilar men sedan dess har de breddat sin tillverkning ordentligt. Idag tillverkar Duro däck till personbilar, lätta lastbilar, fyrhjulingar, motorcyklar, scootrar, golfbilar, trädgårdsmaskiner, cyklar och gaffeltruckar. Det är inte många däcktillverkare som har en så pass bred produktportfölj att kunna erbjuda sina kunder.

En året-runt modell som Duro tillverkar heter DP8000 Performa HP1 och är ett radialdäck med gjuten rullriktning. Längs med mönstringen finns det också stöd linjer som ser till att däcket hela tiden får en så jämn belastning som möjligt. På så vis slipper du ojämnt slitage och du behöver därmed heller aldrig byta ut dina däck i förtid.

Eftersom att man med det här däcket ville skapa ett mycket säkert alternativ som tar dig dit du vill oavsett vilken tid på året det är eller vilket väglag som råder så har man fokuserat på att göra en mycket bred greppyta för att däcket alltid ska vara pålitligt. En annan sak som man också har lagt fokus på när det här däcket designades är vatten och hur däcket kan pressa undan vatten i vägbanan på bästa sätt. För att undvika att man som förare ska råka ut för vattenplaning har man gjutit långa och kraftiga kanaler i mönstringen som vattnet kan följa.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard