Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Dunlop Sommardäck

Dunlop sommardäck är däck som håller högsta kvalitet

Många inbillar sig att det är säkrare att köra bil under sommaren men det stämmer bara till viss del. När vädret är bra och du har goda vägförhållanden så finns det inget att oroa sig över. Om du däremot råkar hamna i ett oväder som får vägen att bli både våt och förrädisk kan det snabbt bli farligt. Det är här som dina däck får visa vad de går för. Dunlop sommardäck är ett bra exempel på däck som utan problem klarar av även plötsliga regnstormar och hala vägar. Dunlop är ett engelskt däckföretag som tillverkades redan 1889. Varumärket är känt över hela världen och numera tillhör de även det enorma däckföretaget Goodyear, vilket innebär att Dunlop har kunnat utveckla sina sommardäck tillsammans med några av marknadens skarpaste hjärnor. Om du vill kunna känna dig säker på de svenska vägarna under sommaren, oavsett hur vägunderlaget ser ut, är Dunlop sommardäck ett utmärkt alternativ.

Dunlop sommardäck hör till det övre prissegmentet

De flesta däck från Dunlop kostar lite mer än vanligt. Detta märker du så fort du börjar jämföra sommardäck här på vår hemsida. Det finns dock flera faktorer att ha i åtanke när du ska köpa nya däck inför sommaren, inte bara själva priset. Dunlop däck är bra, till och med riktigt bra. Detta märker du tydligt i olika Dunlop däck test. Dunlop Sport BluResponse visade hög klass när de under test gav en kortare bromssträcka jämfört med flera konkurrenter. BluResponse är bara en av flera modeller från företaget som ger dig mycket för pengarna. Det engelska företaget vet att deras däck presterar superbt, även vid tuffa vägunderlag och svåra utmaningar. Däckets lite högre pris är en bra investering, speciellt när du måste ge dig ut i besvärliga väderförhållanden under sommarhalvåret.

Hög kvalitet kostar. I gengäld får du sommardäck som håller dig säker hela sommaren lång, även efter flera säsonger. När du beställer nya däck i denna kvalitetsnivå märker du snabbt skillnad, speciellt om du nyligen har kört slut ett par äldre sommardäck. Däck från Dunlop ger dig ett utmärkt grepp om vägen och många av modellerna är även kända för att minska din bränsleförbrukning. Hos oss på dackonline.se hittar du naturligtvis inte bara sommardäck, vi har även vinterdäck och helårsdäck från Dunlop. Kolla igenom vårt utbud och gör en beställning redan idag. På så sätt är du redo för det stundande däckbytet.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard